Spaarsysteem

Met jouw bestelling punten verdienen die jij later kunt verzilveren voor korting, dat klinkt geweldig toch? En dat ís het ook. 

Hoe werkt het?

Om punten te sparen bij Kidsdeco.nl, Partydeco.nl en Weddingdeco.nl heb je een account nodig. Nog geen account? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk hier een account aanmaken. Als je al een account hebt, ben je automatisch lid en begin je direct met sparen. De gespaarde punten zijn gekoppeld aan je account en in als onze shops inwisselbaar. Zo geniet je altijd van de voordelen, waar je ook shopt!

Hoe spaar ik punten?

Bij iedere bestelling ontvang je bij besteden van elke euro 5 punten. De eerste 25 punten krijg je van ons!
Na iedere geleverde bestelling ontvang je van ons een uitnodiging voor het schrijven van een productreview, hiervoor ontvang je per review 20 punten. 

Hoeveel korting krijg ik met mijn gespaarde punten?

Voor elke 200 punten die je spaart, ontvang je 1 euro korting. Hoe meer je spaart, hoe groter je voordeel! Gebruik je gespaarde punten om te besparen op je volgende aankoop bij Kidsdeco.nl, Partydeco.nl, of Weddingdeco.nl. Je gespaarde punten zijn geld waard, dus begin vandaag nog met sparen!

Hoe verzilver ik punten?

In de checkout onder de betalingsmogelijkheden kun je een kortingscode verzilveren en nu dus ook spaarpunten verzilveren.
Je ziet hier direct wat jouw puntensaldo is en wat je maximaal kan verzilveren. Dit kan vanaf een minimum van 200 punten.

Voorwaarden

  • Punten zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Punten zijn niet overdraagbaar naar tussen accounts.
  • Punten vervallen na 365 dagen, in je account vind je de houdbaarheid van jouw gespaarde punten.
  • Indien een product geretourneerd wordt dan zullen ook de spaarpunten voor dit product verrekend worden. 
  • De huidige versie van ons spaarsysteem is een try-out. We Love Deco B.V. kan de voorwaarden en het sparen en verzilveren van punten ieder moment wijzigen of stopzetten zonder dat hiervoor een vergoeding of compensatie voor is verschuldigd.