Bedankjes bruiloft

Bedankjes bruiloft

Bruiloft bedankjes naar eigen stijl en wens

Eten & Drinken
In the recipe of love, food and drinks are essential ingredients.
Chips & Nootjes
Chips & Nootjes
Chocolade
Chocolade
Gedroogd fruit
Gedroogd fruit
Katerwater
Katerwater
Olijfolie flesjes
Olijfolie flesjes
Popcorn- en Spekbekers
Popcorn- en Spekbekers
Potjes en flesjes
Potjes en flesjes
Snoep
Snoep

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Nieuw

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Lees meer Toon minder

De origineelste bruiloft bedankjes

Jullie bruiloft belooft een dag te worden om nooit te vergeten. Bedank al jullie gasten voor hun komst met de leukste huwelijksbedankjes. Al jullie vrienden en familie zullen aanwezig zijn bij deze mooie dag. Bij de voorbereiding van jullie bruiloft zijn er veel mensen die helpen om jullie dag tot een perfecte bruiloftsdag te maken. Het is dan leuk om in de vorm van trouwbedankjes te laten zien dat jullie dit waarderen. Met een bruiloft bedankje kunnen jullie alle kanten op. Bij ons hebben jullie een ruime keus aan trouwbedankjes. Voor ieder wat wils!

Gepersonaliseerd bedankje bruiloft

Geef je gasten een blijvende herinnering met een gepersonaliseerd bruiloft bedankje. Personaliseer de trouwbedankjes met jullie eigen tekst en datum van jullie trouwdag. Van eetbare bedankjes tot aan non-food bedankjes, zoals een foam stick met namen en datum of een luciferdoosje. Bij eetbare bedankjes kun je denken aan het lekkerste snoep, chocolade of leuke gepersonaliseerde blikjes met pinda's of chips.

Wil je de gasten liever bedanken met creatieve non-food bedankjes? Non-food bedankjes zijn cadeautjes die jullie aan het begin van de bruiloft al kunnen weggeven. Denk bijvoorbeeld aan luciferdoosjes, sterretjes of flesjes die je zelf kan vullen met snoepgoed, een lekker drankje of olijfolie. De tekst van de verpakking en de etiketten kan je helemaal naar smaak ontwerpen. Super origineel dus!

D.I.Y. bedankje bruiloft

D.I.Y. bedankjes staat voor do-it-yourself bedankjes. Deze trouwbedankjes zijn voor de echte creatievelingen. De doe-het-zelf trouwbedankjes zijn een persoonlijk cadeau door jullie zelf vormgegeven. Bij Weddingdeco.nl vind je items om zelf bruiloft bedankjes te maken in vier categorieën: bruidssuiker, bedankzakjes, bedankdoosjes/potjes en labels/stickers. De labels en stickers kunnen jullie gebruiken om de bedankjes compleet te maken. En weet je wat leuk is... naast de standaard ontwerpen kan je ook nog een eigen label of sticker ontwerpen. Of wat dacht je van leuke bedankzakjes die je kunt vullen met bruidssuiker, chocoladehartjes of iets anders lekkers? Jullie gasten zullen deze originele bedankjes zeker waarderen!