Als alle grote dingen geregeld zijn zoals de locatie, de fotograaf etc. dan begint het leukste werk. Althans, dat vinden wij! Namelijk de styling en decoratie. Van je bruiloft wil je een dag maken om nooit te vergeten en er moet nog lang over nagepraat worden. En hoe bereik je dit nu meer dan met een total wedding look met bedankjes passend bij de decoratie! 

Bruiloftsdecoratie in één stijl

Er staan een aantal prachtige nieuwe collecties online, waarbij je gemakkelijk en in één overzicht ziet welke artikelen er bij elkaar passen en met elkaar matchen. Maar er zijn nog veel meer details (en bij deze dag draait het om de details!). Wat dacht je van de trouwhuisstijl en niet te vergeten de bedankjes! Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden van bedankjes passend bij de decoratie.

Ons grafische team is dan ook druk bezig om bij de nieuwste collecties, passend bij de laatste trends, kaarten en bedankjes te ontwerpen. Zoals het voorbeeld hierboven van de Beautiful Botanics collectie. Hoe gaaf is het als je volledige trouwhuisstijl op elkaar aansluit? Om te beginnen je Save the Date kaart, hierin kun je jouw gasten al een klein tipje weggeven van de stijl en het thema dat ze op jullie bruiloft terug zullen zien. Vervolgens je trouwkaart in dezelfde stijl, samen met het programma, de menukaart en zelfs de plaatskaartjes!

En geloof ons, deze details worden door je gasten gewaardeerd en zorgen uiteraard ook voor de mooiste foto’s (picture perfect).

bedankjes-passend-bij-decoratie-beautiful-botanics

Ontwerp zelf een trouwhuisstijl

Houd je er thuis ook van om met een diner flink uit te pakken als het gaat om de tafelaankleding? En schuilt er stiekem een stylist in jou? Dan vind je het zelf ontwerpen van je kaarten en bedankjes vast ook super leuk om te doen! Je kunt namelijk op de trouwkaartensite en op Weddingdeco.nl zelf, gemakkelijk met een simpele ontwerptool je eigen ontwerpen maken. Of ervoor kiezen om een ontwerp passend bij jouw stijl te maken.

Een persoonlijke touch aan je bruiloft is helemaal hip! Je kunt in de ontwerptool kiezen uit vele soorten plaatjes, achtergronden, vormen, lettertypes en kleuren. Maar! Je kunt ook zelf afbeeldingen toevoegen. Je kunt je ontwerpen opslaan en blijven aanpassen tot je helemaal tevreden bent.

bedankjes-passend-bij-decoratie-marble-perfection

Wist je dat...

Op de website trouwkaarten.weddingdeco.nl kun je voor 1 euro een proefdruk bestellen van je trouwkaart. Je ontvangt hierbij ook verschillende papiersoorten en kleuren enveloppen. Want ja, ook dat is een belangrijk detail!

Hebben jullie al geprobeerd een eigen ontwerp te maken? Laat het ons weten in de comments. Heel veel plezier met het stylen van jouw bruiloft!