• Nu besteld, in huis*
 • Snelle levering vanaf €4,50 
 • Gratis retourneren (NL)

Chocolade

Lees meer Toon minder

Chocoholic alert! Zijn jullie fan van chocolade en willen jullie dit delen met jullie gasten? Geef je gasten een heerlijke melkchocoladereep als trouwbedankje! Of zeggen jullie het met Merci? Het Merci bedankje is voorzien van een Merci chocolaatje en een kaart die jullie naar eigen stijl kunnen ontwerpen. Jullie mooiste dag kan niet meer stuk met een stukje chocolade! Onze chocolade bedankjes kun je helemaal zelf ontwerpen. Uiteraard is het ook mogelijk om een bestaand ontwerp aan te passen.

Pagina
per pagina
77 items
  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)
  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)
  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)
  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)
Pagina
per pagina
77 items
Lees meer Toon minder

Personaliseer je eigen chocolade trouwbedankjes!

Verras je gasten met een gepersonaliseerd chocolade bedankje. Zo blijft de herinnering dicht bij ze! De ontwerpen zijn stijvol en origineel. Kies bijvoorbeeld voor een ontwerp dat bij de stijl van jullie trouwkaarten en decoratie past. 

Personaliseer eenvoudig als volgt: 

 1. Kies jullie favoriete verpakking 
 2. Maak een persoonlijk ontwerp 
 3. Geef jullie persoonlijke trouwbedankjes aan de gasten!

 

Chocolade trouwbedankjes

We begrijpen hoe belangrijk het is om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op je bruiloft, en wat is er nu beter dan heerlijke chocolade als geschenk? Op Weddingdeco.nl vind je een verscheidenheid aan chocolade-opties om je bruiloftsgasten te verrassen en te verwennen.

Een van de meest populaire keuzes voor trouwbedankjes met chocolade is Merci. Merci staat bekend om zijn heerlijke smaken en elegante presentatie. Het mooie aan Merci is dat de chocolaatjes individueel verpakt zijn en elk op een gepersonaliseerd kaart zijn bevestigd. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook een prachtig gebaar om je gasten te laten zien hoezeer je hun aanwezigheid op prijs stelt.
Als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie, dan is het Merci trouwbedankje zeker een goede keuze. Deze chocolaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Je kunt ze eenvoudig personaliseren met jullie namen en trouwdatum in de ontwerptool. Het is een budgetvriendelijke optie zonder in te leveren op de kwaliteit en smaak van de chocolade.

Naast Merci bieden we ook andere chocolade-opties aan als trouwbedankjes. Chocoladerepen zijn bijvoorbeeld ook een heerlijke keuze. Deze repen zijn verkrijgbaar met wikkels in verschillende stijlen en kunnen naar wens worden gepersonaliseerd. Het is een heerlijke traktatie die je gasten zeker zullen waarderen.

Een andere leuke optie zijn chocoladepastilles in een blikje. Deze schattige blikjes bevatten kleine chocoladepastilles in verschillende smaken. Ze zijn compact en handig, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen door je gasten. Bovendien kunnen de blikjes ook worden gepersonaliseerd met jullie namen en trouwdatum, waardoor ze een persoonlijk tintje krijgen.

Weddingdeco.nl biedt een ruime keuze aan trouwbedankjes met chocolade, variërend in prijs en presentatie. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie zoals Merci, een gepersonaliseerde chocoladereep of schattige chocoladepastilles in een blikje, we hebben voor elk wat wils. Vergeet niet om je bedankjes tijdig te bestellen, zodat je voldoende tijd hebt voor personalisatie en levering voor jullie grote dag.

We hopen dat je de perfecte chocoladebedankjes vindt om je bruiloftsgasten te verrassen en te bedanken. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van je keuze, staan wij altijd voor je klaar.