Jullie willen de gasten uiteraard bedanken voor hun komst. Samen hebben jullie met elkaar jullie grote dag gevierd en het zijn ook de gasten die de dag zo speciaal en bijzonder maakt. Felicitaties, complimentjes, cadeaus en speeches. Om ze te bedanken wil je een leuk bedankje meegeven…iets origineels. Maar wat? In deze blog laat ik je wat originele trouwbedankjes zien die wij voor jou hebben ontworpen!

Zeep

Zeep? Ja. Zeep! Hoe leuk is het om een gepersonaliseerd zeepje mee te geven aan jullie gasten? The smell of love! Wanneer ze het zeepje thuis gebruiken worden ze herinnerd aan jullie mooie dag. Wij hebben rechthoekige en vierkante zeepjes én zeeppompjes in onze webshop staan in heel veel verschillende designs. De tekst kan jij zelf aanpassen. Zet er een leuke quote op. Of ga voor jullie namen en trouwdatum. De zeeppompjes kan jij zelf met jouw favoriete, vloeibare zeep vullen. Of kies voor een vulling die je kan opeten, zoals manna, jellybeans of chocoladeconfetti. Ook erg tof! De pompjes vullen wij graag voor jou met dit snoepgoed.

Zeep bedankje

Plantenprikker

Dit is een héél tof bedankje dat erg goed past bij een bruiloft met botanisch tintje: een plantenprikker! Ze zijn er in hout en in spiegelacryl in de kleuren goud, zilver en roségoud. Natuurlijk kan je deze ook personaliseren naar wens, whoop whoop. Steek de prikker in een zelf gekocht vetplantje of cactus (deze gaan niet zo snel dood) en jouw originele bedankje is een feit. Let love grow!

Plantenprikker

Kauwgom

Voor de bruidsparen die wat anders willen, zijn onze originele kauwgom bedankjes ideaal! Dit hippe bedankje bestaat uit een gepersonaliseerde wikkel en een pakje Sportlife kauwgom. De wikkel kan je naar eigen wens personaliseren door één van de bestaande ontwerpen te gebruiken of door zelf een ontwerp te maken. Verfrissend én origineel!

Kauwgom bedankje

Zipperbag

Wij zijn helemaal fan van de zipperbag. Makkelijk, maar oh zo leuk! Vul ze met een vulling naar keuze. Kies voor iets zoets óf ga voor lekkere mokkaboontjes. Ook leuk: vul ze met jullie favoriete thee als jullie theeliefhebbers zijn! Met een mooie sticker in design naar keuze met een lieve tekst en jullie namen maak je het bedankje helemaal af.

Zipperbags

Little sweets buisje

Ook leuk zijn de little sweets buisjes voor een super sweet bedankje! Het betreft een glazen buisje met kurk. Vul ze met een vulling naar keuze. Wist je dat wij de enige in Nederland zijn met suikerbonen in de kleuren peach, mint en roségoud? Deze kleuren hebben wij zelf samengesteld en op de markt gebracht voor jou! Because we love deze kleurtjes. In een little sweets buisje staat thee ook erg leuk. Tip van ons!

Little Sweets buisjes

Honingpotje

We are meant to bee, honey! Heb jij wel eens een honingpotje als trouwbedankje gezien? Maak kennis met onze super schattige honingpotjes met mini honinglepel. De potjes zijn verkrijgbaar in het rond (40 ml) en in een hexagon vorm (47 ml). Natuurlijk heeft ons grafische team weer mooie stickers voor jullie ontworpen die je erop kunt plakken voor die personal touch (of laat ons dat al doen, kan je bij ieder bedankje voor kiezen in het bestel proces!). Let op: de mini honinglepel zit bij dit bedankje niet inbegrepen. Deze kan je er los bij bestellen.

Honingspotjes

Blikje gedroogd fruit

Een blikje met lekkere vulling is altijd een goed idee. Origineel is gedroogd fruit. Laat je gasten nog heel even terugdenken aan jullie bruiloft onder het genot van heerlijk gedroogde ananas, papaya en banaan. Love is sweet!

Liever een andere vulling? Kies dan voor chocopastilles of pinda’s!

Blikje

Mini flesje

Shot of love! Kies voor een rond of pocket flesje (20 ml) en vul deze met jullie favoriete drank. Met de gepersonaliseerde sticker maken jullie hem helemaal af. Super cute!

Mini flesje

Katerwater

En dan ons populairste trouwbedankje: katerwater. Deze mag niet ontbreken in dit lijstje! Houden jullie wel van een feestje en een beetje humor? Dan is een flesje katerwater als trouwbedankje erg geschikt! Ook leuk om er 2 paracetamolletjes met een touwtje aan te hangen.

Katerwater

Voor welk trouwbedankje ga jij? Bekijk al onze bedankjes in onze webshop. We hebben er nog veel meer!