• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Rozenblaadjes

Lees meer Toon minder

Op zoek naar mooie rozenblaadjes voor de bruiloft? Gelukkig hebben wij er genoeg en ben je bij ons aan het goede adres. Door de diversiteit aan kleuren rozenblaadjes is er voor ieder bruiloft thema een passende kleur te vinden. Strooi de rozenblaadjes na de ceremonie naar het bruidspaar of maak een mooi looppad van de blaadjes. Ook hebben wij prachtige stijlvolle bloemenmandjes voor de bruidsmeisjes. De bruiloft bloemenmandjes gevuld met rozenblaadjes zijn gemakkelijk te dragen door de bruidsmeisjes. Bovendien maken de bloemenmandjes hun outfit compleet!

per pagina
14 items
Lees meer Toon minder

Rozenblaadjes strooien op jullie bruiloft

Er zijn verschillende attributen die gebruikt kunnen worden om het kersverse bruidspaar toe te juichen. Denk hierbij aan het strooien van confetti, bellenblaas of zwaai er op los met weddingwands. Maar de roos staat toch wel als symbool voor de liefde. Er is dus niks mooiers dan de kleurrijke rozenblaadjes in veelvoud te verspreiden. Het strooien van rozenblaadjes is al jarenlange traditie op bruiloften. Naast dat de rozenblaadjes gestrooid kunnen worden is het ook prachtig beeld om een pad van rozenblaadjes te maken. Een pad met rozenblaadjes naar het altaar. Zet er eventueel wat sfeervolle candle bags tussen. Romantiek, vreugde en heel veel liefde brengt jullie samen. Bij Weddingdeco koop je de mooiste rozenblaadjes voor jullie bruiloft. 

Stijlvolle bruiloft bloemenmandjes

Jullie hebben er voor gekozen om jullie bruidsmeisjes wat rozenblaadjes op jullie bruiloft te laten strooien. Dan is het natuurlijk ontzettend handig als zij een mooi bijpassend strooimandje hebben, waarin zij de rozenblaadjes kunnen doen. De bruidsmeisjes lopen voor jullie uit met een bruiloft bloemenmandje in hun handen en strooien de rozenblaadjes op de grond. Dit levert niet alleen schattige, maar ook onvergetelijke beelden op.

FOTOCREDITS

Fotografie: Youri Claessens