Ahh, the happy couple... Heb jij vrienden of familieleden die elkaar dit jaar het ja-woord hebben gegeven of nog gaan doen? Dan is het natuurlijk leuk tijdens Kerst een cadeau in stijl te geven! Wij hebben de leukste kerstcadeaus voor het (aanstaande) bruidspaar verzameld.

Memory box

Op zoek naar een feestelijk kerstcadeau? Dan zit je met onze houten memory box goed! Laat deze personaliseren met de namen van het bruidspaar, de trouwdatum en eventueel een leuke quote en jouw unieke cadeau is ready! Tip: Vul de box met stro en allemaal leuke kleine dingetjes. Later kan het bruidspaar zelf in deze leuke memory box de mooiste herinneringen van hun grote dag stoppen. Mooi toch?

 Kerstcadeaus voor het bruidspaar

Mokken/Champagneglazen

Idee voor in de houten memory box: een persoonlijke wijn-, champagne- of whiskyglas. Eentje voor de bruid en eentje voor de bruidegom. Wat drinken ze het liefst? Zijn ze niet zo van de alcohol, dan zijn de Mr & Mrs of Hubby & Wifey mokken ideaal voor de “day after the wedding”. Stop er dan ook gelijk chocolademelk op een stokje bij. Klein cadeautje dat goed past bij de mokken én bij Kerst! Laat de chocoladeblok smelten in je mok, yummm!

Kerstcadeaus voor het bruidspaar

Persoonlijke illustratie

Ben je echt ready om “all out” te gaan en wil je het bruidspaar goed verrassen? Laat hun favoriete bruidsfoto samen illustreren door onze illustrator Sophie de Ruiter. Haar werk belooft een prachtig cadeau te worden en een geweldig decor in de woonkamer aan de muur!

Kerstcadeaus voor het bruidspaar, weddingdeco.nl

Wijnkist

Naast de memorybox hebben wij ook gepersonaliseerde wijnkisten. Weet jij wat de lievelingswijn of champagne van het bruidspaar is? Stop deze dan in een van de leuke wijnkisten. Er zijn zo veel leuke designs!

Kerstcadeaus voor het bruidspaar, weddingdeco.nl

Kersthanger

Wil je ervoor zorgen dat het in het huisje van het echtpaar écht knus wordt tijdens Kerst? Geef dan de oh zo leuke kersthanger "Our first Christmas" cadeau met hun namen en trouwdatum erop.

Kerstcadeaus voor het bruidspaar

Trouwdagboek

Het I Do! Trouwdagboek van Bonjour to You is echt een musthave voor elk stel die het leuk vindt om de voortgang van hun bruiloft bij te houden!
In het trouwdagboek kun je alle bijzondere, mooie en emotionele momenten noteren die je tegenkomt tijdens het voorbereiden van je bruiloft. Ook is er plek voor o.a de gastenlijst, budget, to-do lijst, notities, moodboards en nog veel meer leuks! Je raakt er niet mee uitgekeken en na de bruiloft heb je er nog steeds plezier van. Super leuk om er door heen te bladeren en om alles terug te lezen, net alsof je het herbeleeft.

Kerstcadeaus voor het bruidspaar

Time Capsule

Extra feestelijke kerstcadeaus voor het bruidspaar om alle herinneringen aan de bruiloft te bewaren: de TimeCapsule, met toffe extra's om het huwelijk en de voorbereidingen nog feestelijker te maken!

Kerstcadeaus voor het bruidspaar

Wedding planner

Kan het aanstaande bruidspaar wel wat hulp gebruiken met het plannen van de bruiloft? In deze wedding planner kunnen ze al hun ideeën en wensen opschrijven en teruglezen. De planner bevat lijstjes als de gastenlijst en een checklist voor de bruiloft. Genoeg om over na te denken!

Kerstcadeaus voor het bruidspaar, weddingdeco.nl

Serveerplank

Als je Kerst viert bij de (aanstaande) newly weds dan kan dit cadeautje gelijk in gebruik worden genomen. Een serveerplank komt altijd wel tevoorschijn als er visite is en hoe leuk is het dan om steeds herinnert te worden aan de (aankomende) bruiloft? De serveerplank kan je namelijk personaliseren met de trouwdatum en namen van het bruidspaar. Je hebt de keuze uit 12 verschillende stijlen! Welke kies jij?

Kerstcadeaus voor het bruidspaar, weddingdeco.nl

Wat wil jij het koppel gaan geven? Wij zijn benieuwd! Voor meer toffe kerstcadeaus voor het bruidspaar kun je hier terecht.