Romantisch met een gouden, moderne twist; dat is onze nieuwe Geometric Floral collectie. De zachte kleurtjes van de bloemen worden gecombineerd met stoere geometrische vormen. Het resultaat: dé perfecte mix voor een moderne bruiloft!

Stationery

Bij een trouwhuisstijl hoort natuurlijk een bijpassend stationery! In de Geometric Floral collectie vind je alles voor jullie stationery. Save the date kaarten, RSVP kaarten, trouwkaarten, programmakaarten, plaatsnaamkaarten, menukaarten, invulkaarten, kaartjes om jullie getuige mee te vragen en bedankkaartjes. Er is aan alles gedacht! Op deze manier laat jij het thema mooi terugkomen. Je verstuurd de uitnodigingen helemaal in stijl met een gepersonaliseerde sluitzegel of etiket in hetzelfde thema. Op zoek naar écht iets origineels? Er is zelfs een geometric floral houten trouwkaart.

weddingdeco, trouwhuisstijl geometric floral. houten trouwkaart

Welkomstbord

Zorg voor een wow-moment vanaf binnenkomst met de gepersonaliseerde welkomstborden die je in de liggende en staande variant hebt. Zet deze op een schildersezel, leg er een mooie eucalyptus tak bij en het wauw-effect is gecreëerd.

weddingdeco, trouwhuisstijl. geometric floral,, welkomstbord bruiloft

Tijdens de ceremonie

YES, it’s time to say: I DO! Presenteer jullie trouwringen in stijl met dit mooie acryl ringdoosje. Vul het doosje met bijvoorbeeld verse bloemblaadjes. Dit romantische thema heeft ook geometrische ringdoosjes en ringdoosjes van hout.

Tijdens de ceremonie tekenen de getuigen de akte om het huwelijk rechtsgeldig te maken. Kinderen onder de 18 jaar mogen dit helaas niet doen. Om ze toch te betrekken in de ceremonie hebben wij voor jou de Geometric Floral kinderakte. Deze kinderakte is dan misschien wel niet geldig voor de wet, maar zéker wel belangrijk voor jullie zelf. Een super leuke manier om de kleinere kids toch te betrekken bij de ceremonie!

weddingdeco, trouwhuisstijl geometric floral, acryl ringdoosje

Geometric Floral taarttopper

Er is aan alles gedacht bij het ontwerpen van de Geometric Floral collectie, dus ook aan de taarttopper! De bijpassende taarttopper in hout of acryl maakt jouw bruidstaart helemaal af. Ook heel mooi te combineren met wat bloemen op of rondom de bruidstaart, om in het thema te blijven.

weddingdeco, taarttopper bruiloft, trouwhuisstijl geometric floral

Gastenboek

Maak er een onvergetelijke dag van samen met de gasten en laat ze een mooie boodschap voor jullie opschrijven in jullie gastenboek. Het Geometric Floral gastenboek heeft een houten voor- en achterkant, dus je kan hem extra persoonlijk maken door hem te laten personaliseren met jullie namen en trouwdatum erop. Super romantisch toch?

weddingdeco, trouwhuisstijl geometric floral, gastenboek bruiloft

Bedankjes

Zonder de gasten is jullie bruiloft niet compleet, daarom is het leuk om ze achteraf eens even goed te bedanken met een gepersonaliseerd bedankje. Ook bedankjes hebben wij in the geometric floral thema. Denk aan een wijnfles met wijnfleslabel, katerwater, een popcorn beker, sterretjes. En er is nog zo veel meer!

Het leuke aan onze bedankjes is dat je ze kan personaliseren met jullie namen en/of trouwdatum.

weddingdeco, trouwhuisstijl geometric floral, katerwater

Decoratie

Door de zachte kleuren en de gouden details is de collectie gemakkelijk te combineren. De collectie die wij echt super mooi bij de gouden details van de huisstijl vinden staan is de Gold Wedding collectie van Ginger Ray. Combineer deze gouden decoraties met wilde bloemen en voilà!

Overige musthaves

Overige items die niet kunnen ontbreken uit de Geometric Floral collectie zijn:

Champagnemuntjes

Begin de toost goed met de gepersonaliseerde champagnemuntjes! Hiermee zal het proosten op het bruidspaar vast een heel mooi moment worden.

Houten corsage

De gepersonaliseerde houten corsages uit de Geometric Floral collectie kunnen natuurlijk niet ontbreken. Deze leuke corsages zijn makkelijk vast te maken en kunnen niet verwelken.

Houten hartjes

De houten hartjes bij deze collectie kan je personaliseren met jullie namen en trouwdatum en kan je voor veel doeleinden gebruiken. Hang ze aan jullie trouwkaart of bedankje. Of laat gasten een korte tekst op de hartjes schrijven als alternatief gastenboek.

Serveerplank

Op zoek naar een speciaal cadeau voor bijvoorbeeld je getuigen? Of ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een bruidspaar, waarvan jij weet dat ze een geometric (floral) thema hebben? Dan is deze gepersonaliseerde, houten serveerplank super uniek!

Ben jij na het lezen van deze blog net zo een fan van de Geometric Floral collectie als ons? Laat het ons weten in de comments. Shop de volledige Geometric Floral collectie!