Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie opzoek naar stijlvolle trouwkaarten? Wil je weten wat de nieuwste trends zijn op het gebied van trouwkaarten? In deze blog laat ik jullie vijf stijlvolle trouwkaarten trends voor 2023 zien!

Romantische trouwkaarten

Trouwen is toch wel de meest romantische gebeurtenis die er is! Daarom kiezen veel bruidsparen voor een romantische sfeer in hun trouwkaarten. In deze trend zie je veel warme kleuren, bloemen en sierlijke letters. Jullie gasten zullen bij het ontvangen van deze trouwkaarten al een romantisch gevoel krijgen bij jullie grote dag.

Botanische trouwkaarten

Deze trend vol groene kleuren, design met bladeren en takjes zie je dit jaar heel veel terugkomen. Niet alleen zie je veel groen terugkomen in trouwkaarten maar ook komt deze kleur terug in de styling van botanische bruiloften. Met deze botanische designs zit je helemaal goed als je opzoek bent naar stijlvolle trouwkaarten die passend zijn binnen de laatste trends!

Stijlvolle trouwkaarten met folie

Trouwkaarten met folie zijn enorm geliefd bij vele bruidsparen. De glimmende folie op de trouwkaarten doet de kaarten extra opvallen en zorgt voor een mooi glanzend effect. De folies zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals goud, zilver, roségoud en koper. De folie zorgt voor trouwkaarten waarmee je meteen de aandacht steelt van de gasten bij het openen van de envelop.

Moderne trouwkaarten

Ben je opzoek naar stijlvolle trouwkaarten met een moderne look? Dan spreekt deze trend je gegarandeerd aan. Moderne trouwkaarten met lijnen, strakke vormen, hippe fonts en rustige kleurpaletten zijn dit jaar volop te vinden.

Chique en stijlvolle trouwkaarten

Trouwkaarten met chique ontwerpen, sierlijke fonts en rustige tinten zijn helemaal passend wanneer je opzoek bent naar een trouwkaart met een chique uitstraling. Chique trouwkaarten hebben een luxe uitstraling en zijn passend bij een bruiloft vol charme.

Trouwhuisstijl

Hoe leuk is het om de trouwkaarten, Save the Date kaarten, programmakaarten en bedankkaartjes in dezelfde stijl te versturen? Op onze site kun je alle kaarten in dezelfde stijl terugvinden. Via de ontwerptool is het mogelijk om de kaarten naar wens te personaliseren.

Voor welke trend stijlvolle trouwkaarten ga jij? Ontdek alle trouwkaarten in onze webshop!