Best Day Ever gastenboek Bonjour to You
Waardering:
100% of 100

Best Day Ever gastenboek Bonjour to You

Waardering:
100% of 100
29,95
Best Day Ever gastenboek Bonjour to You
Best Day Ever gastenboek Bonjour to You
29,95
Spaar 145 punten i
 • Gratis retourneren (NL)
 • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
 • Klanten beoordelen ons met een 8,9!
Omschrijving

Het gastenboek is unisex. Er wordt alleen gesproken over Newly Weds, dus het kan ook gebruikt worden voor vrouw/vrouw of man/man.

Er is ruimte voor 50 gasten (stelletjes/families) om jullie gastenboek in te vullen. Elke gast krijgt twee pagina's - de linkerpagina is leeg, zodat daar een foto geplakt kan worden, een tekening kan worden gemaakt of nog een boodschap kan worden geschreven. De rechterpagina bevat originele vragen. Er zijn twee soorten pagina's met vragen, deze wisselen elkaar af.

Het leuke is dat er ook pagina's voor jullie - het bruidspaar - zijn gereserveerd, die jullie zelf na de bruiloft kunnen invullen! Het boek bestaat uit 110 pagina's, heeft een harde kaft en is 21 x 21 cm.

Specificaties
EAN8719326217390
Artikelnummer072-0002
MerkBonjour to you!
KleurWit
Lengte21 cm
Breedte21 cm
MateriaalPapier
Reviews
  1. Prachtig
   Score
   100%
   Mooi boek, ook idiaal dat gasten dit zo kunnen invullen zonder dat je 20 keer de zelfde wens krijgt. Nu heb je verschillende antwoorden en verschillende soorten wensen of tips die je krijgt. Erg leuk!
  2. Goede service en snelle levering
   Score
   100%
   Goede, snelle en nette service. Mooi boek.
  3. HEEL gaaf
   Score
   100%
   Snel nog gekocht voor de bruiloft. Werd op de valreep een uur van te voren gelukkig bezorgd. Superleuk om nu doorheen te bladeren en te lezen wat de gasten hebben geschreven als antwoord op de vragen in het boekje. We hadden het boekje in een mandje rond laten gaan en er stickers bij gedaan, washi tape, glitters etc en foto's van de gasten met de instax camera. Ze hebben er een vrolijke boel van gemaakt! Kan het boekje zeer aanbevelen.
  4. Lees meer