Fotocredit: Guy Houben
Marjon is bekend van haar blog Mama To The Max, de plek waar haar passies – schrijven, ervaringen delen en het moederschap – samenkomen. Ze is al ruim 13 jaar samen met haar (toen nog) vriend JP en op 22 september 2011 vroeg hij haar op het strand van Tenerife ten huwelijk. In 2018 is haar sprookjeshuwelijk in Frankrijk dan echt uitgekomen. Voor haar bruiloft had Marjon een aantal wedding musthaves op het oog die ze bij ons gespot had!

Trouwen in Frankrijk

De locatie van de bruiloft was voor Marjon eigenlijk meteen al duidelijk, Frankrijk! Het prachtige Franse stadje Uzès is voor haar als een tweede huis, waar ze van kleins af aan al kwam. Het was dan ook heel bijzonder dat deze droom voor haar uit ging komen. Zo heeft ze wel meerdere trips gemaakt naar het stadje om zeker te weten dat ze alle locaties bezocht had, voordat ze bij hun droomlocatie uit kwamen. Marjon raadt het dan ook zeker iedereen aan om jouw favoriete locatie meermaals te bezoeken!
Als klein meisje liep ik hier rond en zei ik tegen mama: “hier wil ik later trouwen”
Weddingdeco.nl op de bruiloft van Mama to the Max
Fotocredit: Guy Houben

Put a ring on it

Met de locatie in haar achterhoofd ging Marjon op zoek naar mooie inspiratie voor bruiloft decoratie en kwam bij ons uit! Ze vertelde ons dat ze niet te veel poespas wilde, maar wel klassieke eyectachers die precies in het beeld van haar droombruiloft pasten. Al snel kwamen we op mooie gepersonaliseerde items uit! Deze geven net die personal touch waar Marjon naar op zoek was. De prachtige kanten kimono, een rosegoud ringdoosje, stijlvolle kledinghangers voor haar dochters, bruisende champagnemuntjes en gepersonaliseerde servetten voor het diner. Om alle ins & outs van haar musthaves voor de bruiloft te ontdekken, moet je zeker weten haar vlog bekijken!
Op de bodem van het ringdoosje heb ik een stukje stof gedaan van mijn trouwjurk en op mijn rolletje lagen de bloemetjes die ook op mijn sluier zitten. 
En nu ben je natuurlijk benieuwd naar nog meer details van de bruiloft van Marjon... Maar wij geven niet te veel weg! Via haar blog kun je GRATIS het MAMA to the max Wedding Magazine downloaden, vol met achtergrondinformatie van Marjon, haar persoonlijke beleving van deze dag en natuurlijk alle details!
Het e-magazine staat vol met foto’s en verhalen van de bruiloft. Van het programma, het diner tot aan onze outfits. Je leest het allemaal! Wat ben ik er trots op. Zelf pak ik hem er iedere keer opnieuw bij om de dagen weer te beleven. Zo, zo bijzonder!
Bekijk natuurlijk ook de favorieten van Mama to the Max in onze webshop!
Fotocredit: Guy Houben