Carolien Spoor, onder andere bekend van de televisieserie GTST, is afgelopen september getrouwd met haar man Jon Karthaus (ook bekend van tv). Ze hadden een ware droombruiloft van een weekend lang in Italië! Een aantal weken na hun bruiloft hebben ze het in Nederland nog even ‘dunnetjes’ over gedaan met nog meer familie en vrienden. De bruiloft van Carolien Spoor en Jon Karthaus vond plaats in Italië, tussen Florence en Pisa. Ze trouwden in een prachtige villa en hebben daar met een kleine groep insiders, dierbaren en familie een geweldig weekend gehad. “Ons sprookje is werkelijkheid geworden… Dank aan al onze dierbaren voor het meest memorabele en liefdevolle weekend uit ons leven”, schreef Carolien bij de foto op Instagram.

Back in Holland

Nou dat ‘dunnetjes’ is nog zacht uitgedrukt, want het werd een spectaculair feest waar tot in de details over nagedacht was! Het feest werd gehouden in een hooischuur in Amsterdam-Noord. Deze locatie moest nog volledig aangekleed worden. Waar Jon zich richtte op het technische gedeelte en zorgde voor een podium, licht, geluid en een DJ, zorgde Carolien voor de aankleding. Ze kwam op het thema tenue de ville with a flowery touch. Daar wisten wij bij Weddingdeco.nl wel raad mee! Zo sluiten onder andere de boho, floral fancy en blossom collecties hier perfect bij aan. Waar ze voor haar bruiloft vooral voor nude, wit en zachtroze tinten ging voegde ze er voor het huwelijksfeest wat meer kleur aan toe. Zo gebruikte ze naast de zachte tinten nog de kleuren marsala, lila en goud voor een perfecte flowery touch!

Voor het plan van de aankleding en decoratie hebben we stylist Wedding Eve aangeraden, hier hebben wij al vaker met veel plezier mee samen gewerkt en wij wisten zeker dat zij perfect was voor deze klus! Zij heeft samen met Carolien een plan gemaakt voor de aankleding. Super leuk dat alle decoratie uit onze webshop kwam! Denk bijvoorbeeld aan candle bags bij de ingang en grote gouden love folieballonen voor de perfecte binnenkomer. Daarnaast hebben we ook de backdrop van folieballonnen achter de sweet table verzorgd samen met bordjes, servetjes, een taart serveerset en houten vorkjes. Ze had een prachtige taart en zoete hapjes van Life of Pie. De hele schuur werd aangekleed met lampionnen in de verschillende themakleuren. Dit gaf een prachtig effect!

Je wilt natuurlijk aan je bruiloft de leukste party foto’s overhouden. De photobooths zijn dan ook haast niet meer weg te denken op bruiloften. Zo hebben wij ook de fotokist voor het huwelijksfeest geleverd samen met de Party Props boho en de Party Props Pastel Perfection. Voor de perfecte achtergrond van de foto’s is er met paperfans een achtergrond gecreëerd. Naast de fotokist zijn er twee gastenboeken gelegd, zodat de gasten direct één fotostrip in het boek konden plakken met een leuke tekst voor het bruidspaar (de tweede fotostrip konden ze mee naar huis nemen). Het kader van de fotokist is in overleg met Carolien ontworpen en is bordeauxrood met een mooie bloemenprint geworden, passend bij het thema. Zelfs hun eigen trouwlogo stond er op!

Dan is er natuurlijk nog de cadeautafel. Hier stond een prachtige houten enveloppenkist die je helemaal zelf kunt personaliseren. Zo hebben Carolien en Jon gekozen voor hun logo met daaronder een tekst. Binnenkort kun je deze kist ook bestellen op Weddingdeco.nl! Boven de doos hing de juten slinger cards. Op het feest was nog een Gin Tonic bar en een varken aan het spit en broodjes met pulled pork, hier paste de floral fiesta foodtruck perfect bij! Carolien droeg haar prachtige trouwjurk van Berta Bridel weer en al met al was het een waar sprookje waar nog lang over gesproken zal worden!