Na veel vraag naar roségouden items is er nu de trendy botanische collectie. Deze collectie bestaat uit roségouden items, wit, hout en veel groen is perfect te combineren met andere bruiloft thema’s. Bekijk hier de hele collectie en leukste decoratietips voor jouw botanische bruiloft met roségoud!

Beautiful Botanics

De collectie sluit perfect aan op de bruiloft trends van 2017. De botanische trend is al een tijdje hot op het gebied van interieur, wij zijn dan ook super blij dat je deze trend nu ook terug gaat zien in bruiloftdecoratie. Het groen staat prachtig met roségoud. Daarnaast is roségoud super te combineren met wit of pastel tinten en kan daarom goed gecombineerd worden met andere collecties en bruiloft thema’s. Daarnaast is duurzaam ook een trend die we steeds vaker terug zien. De Beautiful Botanics collectie bevat veel houten items en artikelen die je vaker kunt gebruiken, bijvoorbeeld op een jubileum of verjaardag. Wit blijft ook dit jaar één van de de populairste kleuren als het gaat om bruiloften, ook daar zien we prachtige items van terug!

Thema: botanische bruiloft met roségoudThema: botanische bruiloft met roségoud

Build a memory

De collectie heeft veel leuke alternatieve gastenboeken! Wat dacht je van deze mooie wenspot met houten hartjes. Je gasten kunnen een mooie boodschap op de hartjes schrijven. Na afloop van je bruiloft kun je regelmatig een hartje uit de pot pakken om deze boodschappen terug te lezen. En met dit spel maak je gegarandeerd indruk op je gasten! Super leuk om na afloop van je bruiloft met vrienden dit spel te spelen. Of wat dacht je van deze mooie wensboom. Hier kunnen je gasten een hartje beschrijven en in de boom hangen. Na afloop van de bruiloft kun je hem een mooi plekje in je huis geven en je hebt een prachtig aandenken aan jullie dag!

Thema: botanische bruiloft met roségoud

Donut worry!

Decoreer je dinertafel of sweet table met houten hartjes confetti en deze stijlvolle labels die je kunt gebruiken als plaatskaartjes, wikkel ze met Bakers Twine om het bestek heen. Style je tafel af met servetten in de kleuren wit met roségoud. Hoe leuk zijn ook deze onderzetters!? Laat je gasten er een advies opschrijven en verzamel ze na afloop van jullie diner. Dit is super leuk om later nog eens terug te lezen!

Thema: botanische bruiloft met roségoud

Botanische bruiloft musthaves

Daarnaast zijn er nog leuke eyecatchers waar je jouw bruiloft mee kunt decoreren. Hang prachtige slingers in roségoud of hout op tijdens de ceremonie of diner. Je kunt de slingers ook gebruiken als backdrop voor je sweet table of photobooth. Over die photobooth gesproken, ook de botanical party props mogen niet ontbreken!

Is het je nu allemaal te veel geworden wat je wilt hebben? Koop deze handige weddingplanner en schrijf alles op je gemak op, dan komt het helemaal goed!

Deze musthaves zijn nu te koop op Weddingdeco.nl onder de collectie Beautiful Botanics.

Thema: botanische bruiloft met roségoud