Ik kan je een heel lijstje geven met originele cadeaus om aan jouw aanstaande hubby te geven, maar er is maar één cadeau dat zo persoonlijk is, dat het heel speciaal is om te geven. En een manier om jouw bruidslingerie naast de huwelijksnacht nog een keer te gebruiken! Een bridal boudoir fotoshoot is sexy en stijlvol en staat helemaal in het teken van jou. Van romantisch tot sensueel, je kunt zelf invulling geven aan stijl van de shoot. Hoe gaat een boudoir shoot in zijn werk? Ik geef je de ins & outs! Zelf heb ik namelijk mijn man Nick ook een boudoir shoot cadeau gedaan tijdens de huwelijksnacht! Ik vond het super spannend om te doen, maar was ook zo blij met het resultaat. Nee, ik ga geen foto's delen! ;-) Maar ik geef je graag advies! Toen ik aan de babbel raakte met  Tamara van Blik en Bloos Fotografie werd het al snel duidelijk dat we dit voor jullie op papier moesten zetten. Zij heeft al ruim een aantal jaar ervaring in boudoir fotografie en ik vroeg haar de hemd van het lijf over de trends van nu. Bridal boudoir fotoshoot: origineel cadeau voor jouw aanstaande

Wat is precies een bridal boudoir fotoshoot?

Bij een boudoir shoot wordt je in (bruids)lingerie in een romantische, sensuele setting op artistieke wijze gefotografeerd. Door de combinatie van prachtige lingerie, een veilige locatie en een goede fotograaf krijg je een eindresultaat waar jouw aanstaande man heel blij van gaat worden. Daarnaast geeft het jezelf ook een boost van zelfvertrouwen! Tijdens de shoot voel je je vrouwelijk, sexy, sterk en heb je vooral zoveel mogelijk lol. En welke vrouw wilt dat nou niet? Een goede voorbereiding is het halve werk. Het belangrijkste tijdens de shoot is dat jij je helemaal op jouw gemak voelt en dan is het fijn om te weten hoe het in zijn werk gaat. Tamara: "Voorafgaand aan jouw fotoshoot plannen we een afspraak om samen jouw droom fotoshoot te ontwerpen. We kijken samen naar jouw stijl, welke uitstraling je wilt dat jouw foto’s krijgen en je krijgt van mij een hoop tips wat je allemaal kunt doen om jezelf goed voor te bereiden op jouw fotoshoot." "Veel dames vinden het leuk om tijdens een bridal boudoir fotoshoot in hun bruidslingerie op de foto te gaan, maar ik fotografeer ook een hoop dames die geen bruidslingerie onder hun jurk hebben en andere mooie setjes meenemen. Ik vind het vooral belangrijk dat jij aan doet waar jij je fijn bij voelt. Plus dat je hubby super blij gaat zijn met foto’s van jou in lingerie, of dat nou bruidslingerie is of niet." Bridal boudoir fotoshoot: origineel cadeau voor jouw aanstaande

Spannend!

Dan is de dag daar waar je jezelf letterlijk en figuurlijk bloot mag geven! Ik weet nog dat er bij mij gezonde zenuwen door mijn lichaam gierden. Ik was ook benieuwd hoe deze dag voor de fotograaf is. Merkt iets van de zenuwen van de dames? Tamara: "Eigenlijk alle dames die ik fotografeer, vinden het spannend om een boudoir fotoshoot te doen. En dat geeft helemaal niets, dat hoort er bij. Het is aan mij om ervoor te zorgen dat je jezelf binnen no-time op je gemak voelt en ik je als de beste versie van jezelf kan fotograferen. Ik ben het gewend om dames te fotograferen zonder ervaring voor de camera, dat is zelfs wat ik het allerleukste vind aan deze intieme shoots. Dat ik dames zoals jij en ik mag laten zien hoe mooi je bent, precies zoals jij bent, met al jouw unieke kenmerken." Bridal boudoir fotoshoot: origineel cadeau voor jouw aanstaande

Shooting day

Waar vind een shoot plaats? Welke voorbereiding gaat er aan vooraf? Hoe ziet een dag eruit? Allemaal vragen die nu nog door je hoofd spoken. En die kan Tamara voor je beantwoorden! Ze neemt je mee in de dag en natuurlijk het belangrijkste: hoe en wanneer ontvang je de foto's? Tamara: "Op de dag van de shoot wordt je ontvangen in mijn daglichtstudio in Breda of op een andere locatie als jij dat liever wilt. Daar kijken we eerst samen naar wat je precies hebt meegenomen en maken we een keuze in wat we precies gaan gebruiken. Vervolgens start het echte genieten en wordt je opgemaakt door mijn professionele visagiste/hairstyliste. Zodra zij klaar is, gaan we de foto’s maken. Ik begeleid je volledig in het poseren, waarbij ik je aanwijzingen geef over hoe je mag gaan zitten, waar je jouw handen moet laten, waar je heen mag kijken en ook welke blik ik daarbij zoek. Aan het eind van de shoot prikken we samen een datum voor jouw persoonlijke reveal en ga ik aan de slag met de foto’s. Tijdens de reveal presenteer ik je de foto’s en op basis daarvan kun je kiezen welke foto’s jij als print wilt in je boutique box, album of als vergroting aan de muur." En ben je al overtuigd om een bridal boudoir fotoshoot als origineel cadeau te geven aan jouw aanstaande? Of heb je nog een vraag voor mij of Tamara? Stel ze gerust in de comments of stuur ons even een berichtje via de Instagram van Tamara of Weddingdeco.nl! Bridal boudoir fotoshoot: origineel cadeau voor jouw aanstaande