Fotocredit: Sanne Popijus

Iedereen houdt wel van een snoepje toch? En een candy bar op de bruiloft is super populair! Wil je net even iets anders (of houden jullie meer van hartig) dan hebben wij ook nog dé top 5 met alternatieven voor de candy bar. Kijk met ons mee om even lekker inspiratie op te doen….

Zijn jullie echte snoepkonten en gaan jullie wel graag voor een candy table met zoete verleidingen op jullie bruiloft? Dan moet je daar zeker voor gaan! Bepaal van de te voren goed op welk moment van de dag je de candy bar gaat openen. Doe je het in plaats van de bruidstaart of is het een ultiem dessert?

Dan moet de tafel natuurlijk rijkelijk gevuld worden. Van snoepschepjes en slingers tot leuke zakjes die je gasten zelf kunnen vullen met hun lievelingssnoep. Zet minstens 5 verschillende soorten snoep neer, zodat er ruime keuze is en de gasten hun snoepzak goed kunnen vullen. En vergeet vooral de trend van het moment niet: een donut wall!

Je kunt op Weddingdeco.nl genoeg vinden om jouw candy bar op de bruiloft mee aan te kleden. Smullen maar!

Fotocredit: Anneke Veronica Photography

Alternatieven voor de candy bar

1. Mini desserts. Denk mini red velvet cakejes, tiramisu-shotjes en kleurige macarons. Op deze manier kunnen je gasten zelf hun favo toetje kiezen. Bespreek de mogelijkheden met de catering.

2. Liever een hartig hapje? Kies voor een sushibar! Je kunt tegenwoordig zoveel verschillende soorten sushi krijgen dat er voor iedereen wel wat bij zit. En voor een echt spektakel kun je een live sushi master huren die tegelijkertijd jouw gasten entertaint en van een hapje voorziet.

3. Een self-serve popcorn bar met hartige èn zoete toppings is perfect voor een bruiloft met een relaxed sfeertje. Zet bakjes of bekers en schepjes neer en je gasten kunnen zelf aan de slag!

4. Ga je ’s winters trouwen? Dan vinden wij een ‘hot choc’ bar echt zo geweldig! Als je gasten een stukje moeten wandelen na de ceremonie is er niks lekkerder om daarna weer lekker bij te komen met warme chocolademelk met slagroom met marshmallows, vanillesiroop of fijngehakte hazelnoten… Goed, je snapt wat we bedoelen.

5. Onze echte zomer favoriet? Een ‘Pimp je Prosecco’ bar! Heerlijk verfrissend zo’n proseccootje, die gaat er op een zomermiddag wel in. Met stukjes fruit, gepureerd fruit of een fruitig likeurtje creëer je je eigen zomerse cocktail.

Hmmm... wij hebben er trek van gekregen!

Inspiratie: chique carnaval bruiloft met goud & roze

Fotocredit: Moniek van Gils