Deze collectie staat in het teken van minimalistische, elegante en stijlvolle bruiloftsdecoratie! Het is een tijdloze collectie met een zwart-wit pallet wat een klassieke uitstraling creëert. Maak de styling helemaal compleet door groene takken en bladeren aan de decoratie toe te voegen. Met deze stijlvolle Contemporary Wedding collectie zul je zeker indruk maken op jullie gasten! In deze blog vertellen we jullie graag meer over deze mooie collectie

Taarttopper

Deze mooie taarttopper in zwart-wit uitvoering is passend bij elke bruidstaart! Wat zo leuk is aan deze taarttopper is dat hij niet alleen verkrijgbaar is in een Mr & Mrs variant maar ook aanpasbaar is naar een Mr & Mr of Mrs & Mrs variant! Zo is deze taarttopper uit de Contemporary Wedding collectie voor iedereen te gebruiken.

Serveerplank Contemporary Wedding

It’s all about good food, great company and amazing drinks! Wil je jullie heerlijke hapjes en bubbels op een stijlvolle manier presenteren aan de gasten? Dan zit je met deze serveerplank zeker goed! Bovendien is de serveerplank gemakkelijk in elkaar te zetten en heeft plaats voor tien campagneglazen. In het midden van de serveerplank kun jullie overheerlijke hapjes laten serveren. De serveerplank is gemaakt van stevig karton.

Plaatskaarthouders

Jullie hebben vast een mooie tafelindeling gemaakt voor tijdens het diner op jullie bruiloft. Om iedereen gemakkelijk zijn of haar plaats te kunnen wijzen kun je deze stijlvolle plaatskaarthouders uit de Contemporary Wedding collectie gebruiken. Schrijf de namen van jullie gasten op de kaartjes et voilà! De kaartjes kunnen op de dinertafel worden geplaatst. Elke verpakking bevat vier zwarte houders en vier witte plaatskaartjes.

Aanpasbare slinger

We lieten net al een aanpasbare taarttopper zien maar, dat is niet het enige uit de Contemporary Wedding collectie wat aanpasbaar is! Deze stijlvolle slinger is ook aanpasbaar naar keuze! Kies uit Mr & Mrs, Mr & Mr of Mrs & Mrs. De slinger wordt geleverd met alle letters om zo zelf de woordkeuze te bepalen. De slinger is 200 cm lang.

Just Married!

Jullie zijn net getrouwd en iedereen mag het weten! Maak jullie tafelaankleding helemaal af met deze mooie Just Married decoratie. Plaats de borden met daarop een mooi servet en stijl deze af met de Just Married tafeldecoratie. De decoratie is gemaakt van hout en in elke set zitten zes stuks.

Honeycomb decoraties

Elke bruiloft verdient feestelijke decoratie! In de Contemporary Wedding collectie is niet alleen feestelijke maar ook stijlvolle decoratie te vinden. Bijvoorbeeld deze mooie honeycomb decoraties. Ze zijn verkrijgbaar in een zwarte en witte set. Hoe leuk is het om deze twee sets met elkaar te combineren? Dit zorgt voor een elegante en speelse look. Elke set bevat drie honeycombs in verschillende soorten en maten.

Proseccostandaard Contemporary Wedding

Cheers! Proost samen op het bruidspaar en laat jullie gasten zichzelf bedienen met deze mooie proseccostandaard uit de Contemporary Wedding collectie. Superleuk om te gebruiken om met elkaar te proosten na de huwelijksceremonie maar ook om ’s avonds neer te zettend tijdens de feestavond! De proseccostandaard heeft drie lagen waarop je glazen kunt plaatsen.

Zoals je kunt zien bevat de Contemporary Wedding collectie genoeg stijlvolle items en decoratie om jullie bruiloft van een elegante en klassieke look te voorzien. De collectie bevat nog veel meer mooie items! Benieuwd naar de overige items? Bekijk deze dan hier.