Ceremoniemeesters zorgen er mede voor dat jullie trouwdag een topdag wordt! Dankzij jullie ceremoniemeester(s) hoef je op de dag zelf je nergens druk over te maken. Zij zorgen dat alles soepel verloopt en dat jullie gewoon lekker kunnen genieten. Des te leuker om ze na de trouwdag te bedanken! Hoe je dat doet? Nou…met deze leuke items! Tip: deze items zijn ook een heel leuk cadeau om jouw ceremoniemeester(s) mee te vragen!

Toilettas

Je ceremoniemeester(s) helpen je alles bij elkaar te houden op jouw trouwdag. Help ze nu terug met het bijhouden van toiletspulletjes! Deze mooie stevige toilettas kan met naam bedrukt worden en is gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit maakt het een super origineel cadeau om jouw ceremoniemeester(s) te bedanken. De toilettas is door het hengsel gemakkelijk mee te nemen of als clutch te gebruiken.

Toilettas, Wedingdeco.nl

Houten wijnkist

Is jouw ceremoniemeester een echte wijndrinker? Dan gaat hij of zij dit bedankje erg waarderen. Zeker als je de wijnkist vult met hun favoriet! Van de wijnkisten zijn er verschillende ontwerpen en de tekst op de wijnkist is ook nog eens te personaliseren. Zo kan je de perfecte wijnkist creëren voor jouw ceremoniemeester(s).

Houten wijnkist, Wedingdeco.nl

Wijnfleslabel

Maak de houten wijnkist nog persoonlijker met een gepersonaliseerde wijnfleslabel of geef een fles wijn apart. De wijnfleslabels zijn al heel leuk van zichzelf!

Wijnfleslabel, Wedingdeco.nl

Mok

Iedereen gebruikt wel eens een mok. Sommige mensen voor hun dagelijkse koffie/thee en andere voor een lekkere warme chocolademelk. Hoe dan ook, een mok cadeau is altijd leuk. Nog leuker als deze mok een herinnering is aan die geweldige trouwdag van jullie! Bedank daarom de ceremoniemeester met deze leuke gepersonaliseerde mokken!

Mok, , Wedingdeco.nl
Mok, Wedingdeco.nl
Mok, Wedingdeco.nl

Bewaarkist

Bedank je ceremoniemeester(s) voor al die mooie herinneringen met deze houten memorybox. In deze box kan alles bewaart worden wat die dag zo speciaal maakte. Denk aan al die mooie foto’s of de uitnodiging van de bruiloft. Je kan de bewaarkist ook zo personaliseren dat de kist gebruikt kan worden als item om je ceremoniemeester te vragen.

Bewaarkist, Wedingdeco.nl

Glazen beugelfles

Is jullie ceremoniemeester een whisky liefhebber? Een mooie, glazen beugelfles als cadeau zal diegene zeker waarderen. Helemaal leuk met naam erop! Je kan namelijk de tekst, naam en datum personaliseren zodat de beugelfles helemaal bij jullie trouwdag hoort. Naast whisky kan de fles natuurlijk ook gevuld worden met andere lekkere drank. Ze kunnen jullie meteen proosten op die speciale dag.

Glazen beugelfles, Wedingdeco.nl

Whiskyglas

Om te kunnen proosten heb je natuurlijk ook glazen nodig. Dit whiskyglas past perfect bij de whisky beugelfles en is net zoals de fles ook te personaliseren. Zo kan jullie ceremoniemeester blijven proosten op die mooie trouwdag!

Whiskyglas, Wedingdeco.nl

I do crew box

Ook leuk is de houten I do crew cadeaubox. Je kan de box met van alles vullen. Een lekkere fles champagne, die leuke toilettas of iets persoonlijks dat een speciale betekenis voor jullie heeft. Gelukkig is deze cadeaubox ook al erg persoonlijk doordat je de naam van de ceremoniemeester erop kan zetten en daarnaast ook nog twee persoonlijke regels kan toevoegen. Zo hebben ze ook gelijk een blijvende herinnering aan jullie trouwdag!

I do crew box, Wedingdeco.nl

Illustratie

Het is ook leuk een illustratie van jou/jullie samen met jullie ceremoniemeester te laten maken door onze illustrator Sophie de Ruiter! Zij maakt de mooiste illustraties met aquarel en fineliner. Wat zal jullie ceremoniemeester verrast zijn!

Illustratie, Wedingdeco.nl