Wil je een mooie eyecatcher op je bruiloft? Dan zit je met een backdrop op je bruiloft helemaal goed. Het is super mooi om een backdrop op je bruiloft neer te zetten. Maar welke backdrop past het beste bij jullie bruiloft? Doe hier inspiratie op om erachter te komen welke backdrop het beste bij jullie past.

Backdrop doeken

Deze backdrop zorgt voor een Wow-effect op jullie bruiloft. Kies een mooie stof die past bij jullie thema om over het frame heen te wikkelen. De stof geeft een luxe uitstraling aan jullie bruiloft.

Backdrop bloemen

Ga je liever voor een klassieke stijl? Dan zit je met een backdrop met bloemen helemaal goed. Ga voor een klassieke bruiloft combinatie van witte en roze bloemen. Of neem een backdrop met alleen witte of roze bloemen.

Backdrop ballonnen

Ballonnen zijn altijd goed! Je kan kiezen uit heel veel verschillende kleurcombinaties om de backdrop mee te versieren. Ballonnen zien er ook nog eens feestelijk uit.

Backdrop pampasgras

Pampasgras is een echte bruiloft trend. Pampasgras is heel mooi om te gebruiken bij een backdrop. Ginger Ray heeft een speciaal pampas thema voor bruiloften. Deze kan heel goed gecombineerd worden met de backdrop.

Backdrop bladeren

Ga je voor een botanisch thema? Dan is een backdrop met bladeren perfect om toe te voegen aan de decoratie van je bruiloft. De groene bladeren creëren een natuurlijke uitstraling.

Backdrop linten

Linten zijn mooi om over het frame van de backdrop te hangen. Je kan ze ook van boven naar beneden laten hangen. Je kan kiezen uit linten in heel veel verschillende kleuren.

Backdrop hartjes

Love is in the air! Met een backdrop van hartjes laat je aan iedereen zien dat de bruiloft in het teken staat van liefde.

Backdrop macrame

Ga je voor een unieke backdrop? Dan zit je met een backdrop van macramé helemaal goed. De macramé backdrop past perfect bij een bruiloft in een bohemian of chique thema.

Backdrop pompon

Voeg een vleugje romantiek toe aan je decoratie met de backdrop gemaakt van pompons. De pompons hebben roze en witte kleurtjes.

De backdrops zijn er in super veel verschillende vormen. Je kan de stijlen ook goed met elkaar combineren. Pampasgras is heel mooi te combineren met een groene klimop slinger. Backdrops met bloemen en ballonnen zijn ook een mooie combinatie.

Neem een kijkje op onze webshop om nog meer inspiratie op te doen. Welke backdrop is jouw favoriet? Laat het weten in onze reacties.