Voor jullie bruiloft krijgen jullie waarschijnlijk veel enveloppen en brieven als cadeau. Met een enveloppendoos kan je al deze brieven en enveloppen op een leuke manier bewaren en stijlvol neerzetten naast alle andere cadeaus!

Glazen enveloppendozen

Met een glazen enveloppendoos presenteer je op een erg stijlvolle manier alle enveloppen die jullie al binnen hebben gehad. Onze glazen enveloppendozen hebben we in twee ontwerpen; geometrisch en huis in de kleuren goud en roségoud. Beiden zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kunnen gegraveerd worden met jullie namen en trouwdatum doormiddel van onze lasermachine. Dit geeft ze een heel chic uiterlijk en maakt de enveloppendozen ook heel leuk om na de bruiloft te gebruiken als decoratiestuk in huis. Zo heb je een blijvende herinnering aan jullie speciale dag!

Glazen enveloppendozen, Weddingdeco.nl

Enveloppendozen van acryl

Het fijne van een enveloppendoos van acryl is dat ze overal bij passen. Geen zorgen dat het wel past in het thema, het doorzichtige materiaal straalt op elke cadeautafel. Je moet er wel voor zorgen dat hij fysiek past want onze acryl enveloppendozen zijn echt grote eyecatchers! Je herkent deze eyecatchers misschien ook van Pinterest. Acryl enveloppendozen zijn namelijk super populair en een echte trend.

Voor deze enveloppendozen hebben we ook veel verschillende ontwerpen waarop jullie je namen of andere tekst kunnen presenteren op de doos. Dit wordt gedaan doormiddel van een lasermachine waar we de dozen prachtig mee kunnen graveren. 

Acryl enveloppendozen, Weddingdeco.nl

Karton

Met een kartonnen enveloppendoos houd je het lekker spannend hoeveel kaarten erin zitten aan het eind van de dag. We hebben veel verschillende, die passen bij veel verschillende bruiloftsstijlen. We hebben natuurlijk wit of kraft, maar we hebben ook nog uniekere zoals marmer, ivoor goud en dozen met kant. Zo hebben we gegarandeerd voor elk bruidspaar een perfecte enveloppendoos.

Kartonnen enveloppendozen, Weddingdeco.nl

Zoals je kunt zien zijn er veel verschillende ontwerpen en stijlen enveloppendozen waaruit je kunt kiezen. Welke is jouw favoriet?