Mogen we deze blog beginnen met een vreugdekreet? Yesssssss!! Weddingdeco.nl is gekozen tot de beste trouwwebshop van Nederland! Een aantal maanden geleden hebben we ons met Weddingdeco.nl aangemeld voor de Dutch Wedding Awards. Spannend, want zouden we wel een nominatie krijgen? Er zijn zo veel trouwwebshops online te vinden!  Op 12 november kregen we een verrassingsbezoek van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) met hun hartenmeisje. Ze kwamen ons vertellen dat Weddingdeco.nl een nominatie had gekregen voor Beste Trouwwebshop van het jaar. Wow! Hier waren wij al mega trots op! Slechts 3 genomineerde webshops in Nederland en wij horen daar tussen? Fantastisch! Wil je hier foto's van zien? Klik hier. Op 2 december kregen we de gelegenheid om ons 'live' te presenteren voor de jury, een pittig gesprek kunnen we je verklappen! Na dit gesprek sloeg de twijfel toe... Zijn ze wel overtuigd van ons concept? Vinden ze onze webshop mooi & functioneel genoeg? Hebben we het wel goed gedaan?

Uitreiking

De uitreiking van de Dutch Wedding Awards vond op 10 december plaats in de Laurenskerk in Rotterdam. In de vorm van een gala, wat het natuurlijk extra feestelijk maakte. Zo'n 500 gasten hadden zich helemaal uitgeleefd op hun outfit, mooi om te zien! Bij binnenkomst kregen we een glaasje bubbels en werden we door ThePerfectWedding op de foto gezet. Toen we aan onze tafel gingen zitten, tafel 2, helemaal vooraan en recht voor het podium, werden we wel wat nerveus. Het gaat bijna gebeuren! Wat bleek, ze startten meteen met de categorie Trouwwebshops! Er zijn 13 categorieën en we hadden er al rekening mee gehouden dat we pas als laatste zouden horen wie er in onze categorie gewonnen had. Dat onze categorie meteen aan de beurt was, was dus echt een verrassing en ook wel heel erg fijn. Dan hebben we het maar gehad, dachten we!

And the winner is...

De drie genomineerde webshops werden opgenoemd. Naast Weddingdeco.nl waren Stijlvolle Trouwkaarten en WomenWants genomineerd. Eén van de juryleden vertelde het volgende over de winnaar (die toen nog niet bekend was): "Goede professionele aanpak, zowel voor als achter de schermen. Het ondernemerschap stroomt door de aderen. Pluspunt is de mooie verpakking van de producten." Nick (mijn man) en ik keken elkaar aan, dit zouden wij wel eens kunnen zijn...!! Gelukkig volgden toen de woorden "de winnaar is Weddingdeco.nl"! Super blij, geraakt, euforisch & beyond! Alle gevoelens vlogen door ons heen. Op het podium namen we onze award in ontvangst en heb ik een korte speech gegeven. Na ons fotomomentje zijn we weer gaan zitten en kon ik eigenlijk nog niet geloven dat we echt gewonnen hadden! Weddingdeco.nl, een webshop die pas 2 jaar bestaat! Nu al beter dan al onze concurrenten, ongelooflijk - wat een prestatie! Nadat de andere 12 winnaars bekend waren gemaakt, mochten we nog allemaal één keer op het podium met onze award en kregen we een prachtige - en gigantische - bos lelies. Na afloop heb ik nog lekker kunnen bijkletsen met iedereen uit de trouwbranche en we werden overspoeld met felicitaties. Vanaf nu mogen we onszelf dus de Beste Trouwwebshop van Nederland noemen! De NTBO heeft daar dit mooie logo voor ontwikkeld en die mogen we nu dus overal gebruiken, te gek!

Thank you!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie vertrouwen in onze webshop! Zonder jullie waren we nooit waar we op dit moment zijn en daar ben ik iedereen (klanten, branchegenoten, leveranciers en medewerkers) ON-WIJS dankbaar voor!

Outfits:

Voor een ieder die wil weten wat wij droegen tijdens de uitreiking van de Dutch Wedding Awards: mijn jurk is van Karen Millen, schoenen van Pink via Stylez Shoes, haarband van Pink Pewter (model Tamara in de kleur goud). Nick droeg een blouse, bow tie en bretels van Rietbergh, pantalon van Possen Made to Fit en schoenen van Kenzo. Kijk hieronder mee naar de foto's van de awarduitreiking!

Foto's: La Luz Fotografie

Wil je meer lezen en weten wie de andere winnaars zijn van de Dutch Wedding Awards 2014, kijk dan hier.

Shop nu met korting!

EN... om met jullie te vieren dat we gewonnen hebben, geven we op iedere bestelling 10% korting! Gebruik hiervoor de code BESTSHOPINTOWN.* *De kortingscode is geldig t/m maandag 15 december 2014. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen, m.u.v. SALE artikelen. De korting kan helaas niet achteraf toegekend worden.