Wil jij je gasten een mooie, duurzame herinnering geven aan jullie bruiloft? Dan zijn eco friendly trouwbedankjes the way to go! Zo leeft jouw bruiloft nog lang voort in de harten van jouw familie en vrienden. Ik zet de leukste eco friendly trouwbedankjes voor jou op een rij!

Zaadbommen

Plant een mooi plekje in het hart van jouw gasten met een doosje zaadbommen. Een zaadbom is een bol met bloemzaadjes, beschermd door klei en compost. Deze groeit uit tot een prachtige mix van wilde bloemen. De zaadbommen zijn verkrijgbaar in kartonnen doosjes van verschillende designs die jijzelf kan personaliseren met ons gebruiksvriendelijke ontwerpprogramma. Hoe leuk!

zaadbommen, weddingdeco.nl
zaadbommen, weddingdeco.nl
zaadbommen, weddingdeco.nl

Groeipapier

Nog steeds niet genoeg van bloemen en planten? Dan kun je ook een glazen buisje met groeipapier cadeau geven. Ook deze buisjes kun je helemaal personaliseren met jouw eigen design. Wanneer je het groeipapiertje met bloemzaadjes in de tuin of in een pot plant komen er prachtige bloemetjes uit. Dat is niet het enige, want ook het glazen buisje eco friendly. Het glas is recyclebaar en kan natuurlijk ook nog ter decoratie gebruikt worden met bijvoorbeeld wat leuke bloemetjes of lampjes erin. Dat wordt een fleurige boel in huis!

groeipapier, weddingdeco.nl
groeipapier, weddingdeco.nl

Gepersonaliseerde handzeepjes

Met een zeepje als bedankje zullen jouw gasten zeker niet vergeten om hun handen te wassen. Deze zeepjes zijn te mooi om over te slaan! Kies jouw favoriete design en zet er jullie namen, trouwdatum of eigen boodschap op. Elk zeepje wordt leuk verpakt in een transparant zakje met een etiketje. Zo is je presentje echt compleet. Duurzaam is dit bedankje zeker, want na elk toiletbezoek zullen jouw gasten weer aan jullie bruiloft denken. Dat is toch mooi!

zeepjes, weddingdeco.nl
zeepjes, weddingdeco.nl