Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Oké oké, het is nog niet definitief, maar wij geloven er zeker in! Op 15 november is het weer zover: dan reikt VIVA voor de elfde keer de enige echte VIVA400 Awards uit. Jaarlijks worden 400 topvrouwen genomineerd vanwege hun prestatie. En jawel, onze Girlboss Tineke is genomineerd! Tijd voor een feestje!

Wat is Viva400 precies?

De enige echte VIVA400-lijst is bekend en jij kan hier stemmen op Tineke! Maar wat houdt dat dan in? De Vivalijst is een lijst met daarop 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. De awards worden uitgereikt binnen zes categorieën; Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders (Tineke dus!). Daarnaast is er een publieksprijs zodat het publiek, naast de zes awards die de jury per categorie uitreikt, ook zelf kan stemmen op de meest inspirerende VIVA400-vrouw van 2018. Maar welke kwaliteiten heeft de Viva400- vrouw dan?

“Deze vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.”

Girlboss carrière switch

Wat maakt Tineke een echte girlboss? Laten we een kijkje nemen in haar pad naar succes. Tineke was eerst een Dietician Program Development bij Weight Watchers. Ze vond het daar wel leuk, maar wist ook wel dat het niet haar droombaan was. Toen Pinterest nog maar net bestond begon ze met het pinnen van haar bruiloft. Ze vond er allemaal foto’s van mooie feestversieringen die ze nergens in Nederland kon kopen. Ze was er zeker van dat ze niet de enige bruid was met dit probleem en vond het dus een gat in de markt.

Onze girlboss heeft vanaf het begin gelijk open kaart gespeeld en nam een parttime baan om tijd te hebben voor beurzen en het inkopen van de leukste items. De logeerkamer werd het magazijn, hubby Nick gaf zijn baan op en uiteindelijk werden ze zo groot dat ze toch écht een pand nodig hadden. Inmiddels zijn er drie webshops: Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl. Tineke en Nick hebben samen een prachtig, succesvol bedrijf waar ze elke dag met dertig betrokken medewerkers er alles aan doen om elke bruiloft, elk feestje en elke kinderkamer mooi aan te kleden. In de toekomst wilt deze boss bij de honderd beste webshops van Nederland horen.

“Daar ben ik heel trots op. Mijn carrièreswitch is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.”

Girlboss Tineke is genomineerd voor de Viva400

Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Trotse boss van We Love Deco BV

Waar ze het meest trots op is? Het feit dat ze samen met haar man een prachtig bedrijf heeft neer kunnen zetten, waarmee ze tientallen banen creëren en honderdduizenden klanten verblijden met de unieke producten. En zeker ook dat ze samen doorzettingsvermogen laten zien in pittige periodes, waar ze ook altijd sterker uit zijn gekomen.

Bij Tineke staat service op nummer 1 en dat wordt ook doorgetrokken in de drie bedrijven. Dat maakt haar een echt zakenwonder, omdat zij motivatie haalt uit het waarmaken van de leukste trouwdagen, babyshowers, verjaardagen etc. “Allemaal vrolijke momenten waar wij graag onze bijdrage aan leveren”. En dat was ook te zien, want na ruim een jaar na de oprichting hebben ze al de Dutch Wedding Award gewonnen.

Aldus is het wel duidelijk waarom Tineke Meeder een als zakenwonder genomineerd wordt, want het is niet altijd makkelijk om een grote verantwoordelijkheid te hebben en er een succes van te maken! Wij zijn super trots! Jij ook? Stemmen kan hier!

Go Tineke!