En dan is het ineens the morning after en kun je alleen maar denken: hoe is die dag toch zo snel voorbij gegaan? Het liefst wil je alle herinneringen van de bruiloft zo snel mogelijk bewaren, in gedachten, maar ook zeker in iets tastbaars!

Time Capsule

Fotocredit: Kee & Kee

Voor de dag zelf heb je natuurlijk de mooiste items aangeschaft: van toffe decoratie tot prachtige bruidsaccessoires en jullie zelf ontworpen drukwerk. Ook heb je van jullie gasten wellicht lieve woorden mogen ontvangen in de vorm van wenskaarten of andere lieve cadeautjes. En vergeet ook jullie geschreven geloften niet! Dit alles moet toch op een speciale manier bewaard worden?

Save your memories in style

En dat kan! Een Time Capsule zorgt ervoor dat je herinneringen veilig en in stijl bewaard blijven. Denk bijvoorbeeld aan jullie uitnodiging, de champagne die geschonken werd op jullie dag, je kousenband, het ringendoosje, de menukaart, bijzondere kaarten... Naast items die je zelf in deze bewaardoos kan doen, zitten er ook allerlei handigheidjes in die ervoor zorgen dat jij deze herinneringen van de bruiloft op een bijzondere manier kan bewaren. Een boekje voor je mooiste herinneringen, een set vrolijke labels, stickers, een envelop voor en een uitgebreide handleiding vol inspiratie en handige tips.

Time Capsule

Time Capsule Wedding Edition

Speciaal voor Weddingdeco.nl ontwierp Make History een limited edition TimeCapsule Wedding Special, vol met leuke extra's om jullie huwelijk en de voorbereidingen nog feestelijker te maken! Het zou geen limited edition zijn als er geen exclusieve items in zitten die jouw Time Capsule nog completer maken. Want al die momenten van bruiloft voorbereidingen die jij met jouw vriendinnen hebt gedeeld, moeten ook worden vastgelegd! Deze leuke extra's krijg je er in de Limited Edition bij:

  • 'Dear You' kaarten voor het bruidspaar (schrijf een mooie brief naar elkaar)
  • 'Dear You' kaartjes voor de besties (hier komt de wijze raad)
  • 'The Dress' kaartjes (laat je besties voorspellen hoe de jurk eruit ziet)
  • Transparante buisje (om alle briefjes te bewaren)
  • Een downloadable pdf met vaandelprint (een slinger als gelukswensen)

En het beste? De extra goodies krijg je van ons cadeau!

Zit jullie Time Capsule helemaal vol? Vergeet deze dan niet af te sluiten met de speciale bijgeleverde sealing strip. Kies een datum in de toekomst wanneer jullie hem weer willen openen en dan is het geduldig wachten geblazen!

Bestel hier de Time Capusle Wedding Edition op Weddingdeco.nl.

Time Capsule

Moments