En dan is het ineens the morning after en kun je alleen maar denken: hoe is die dag toch zo snel voorbij gegaan? Het liefst wil je alle herinneringen van de bruiloft zo snel mogelijk bewaren. Deze heb je in gedachten, maar wil je ook zeker bewaren in iets tastbaars! Voor de dag zelf heb je natuurlijk de mooiste items aangeschaft: van toffe decoratie tot aan prachtige bruidsaccessoires en jullie zelf ontworpen drukwerk. Ook heb je van jullie gasten wellicht lieve woorden mogen ontvangen in de vorm van een gastenboek of wedding wishes. En vergeet ook jullie geschreven geloften niet! Dit alles moet toch op een speciale manier bewaard worden?

Geschreven herinneringen

Gastenboek, weddingdeco.nl

Op jullie trouwdag creëer je niet alleen mentale herinneringen, maar ook een heleboel fysieke waar je later op terug kan kijken. Dit kun je zelf natuurlijk wel een steuntje in de rug geven. Een gastenboek bijvoorbeeld is een leuke manier voor jouw gasten om een bericht achter te laten. Zo kunnen jij en je partner nog lekker nagenieten van al die lieve woorden. In onze shop hebben wij een breed aanbod aan allerlei gastenboeken. Van een simpel gastenboek design, personaliseerbare designs en alternatieve gastenboeken. We hebben het allemaal!

Herinneringen op beeld

Naast lieve woorden, kun je natuurlijk ook de bruiloft vastleggen in beeld. Misschien heb je wel een fotograaf ingehuurd. Daarnaast is het ook leuk om de bruiloft zelf vast te leggen met bijvoorbeeld een polaroid camera. Je kunt dan bijvoorbeeld een photobooth maken of de camera ergens plaatsen, zodat iedereen de mooie momenten kan vastleggen. Daarna kun je de polaroids een mooi plekje geven in bijvoorbeeld een plakboek of het gastenboek of ze inlijsten en ophangen in huis. Wees creatief en creëer de mooiste herinneringen!

A box full of memories

Memorybox, weddingdeco.nl

Je trouwdag is een dag om nooit te vergeten. En dat hoeft ook zeker niet! Al jouw tastbare herinneringen, zoals jullie trouwfoto’s, wedding stationery, geloftenboekjes  en decoratiestukken kun je bewaren in een houten memorybox! Leuk om later samen op terug te kijken! Deze zijn er in verschillende designs passend bij de trouwhuisstijlen op onze website. Er zit dus sowieso wel een memorybox tussen voor jou! Iedere box kun jij helemaal personaliseren met jullie namen en trouwdatum. De box kan natuurlijk ook als cadeau gegeven worden aan het bruidspaar. Dan kun je hem nog meer personaliseren door het te vullen met bijvoorbeeld een leuk honeymoon pakket. Dat zal het bruidspaar zeker verrassen!

Herinneringen achter glas

Enveloppendoos, weddingdeco.nl

Liever die mooie herinneringen gelijk terugzien achter glas? Dat kan natuurlijk ook! Ga bijvoorbeeld voor een glazen enveloppendoos. Deze zijn er in 2 vormen: een huis en een hexagon. Deze enveloppendoos kan je na de bruiloft dus gebruiken om herinneringen in te bewaren, want hij staat zo chique! Ook deze kun je personaliseren met een design naar keuze en jullie namen en gekozen trouwdatum. Geef de enveloppendoos een mooi plekje in huis en wordt constant herinnerd aan die mooie dag.

Little memories

Bewaardoosje, weddingdeco.nl

Op zoek naar iets om de kleine herinneringen in te bewaren, zoals sieraden en polaroids? Dan zijn de glazen bewaardoosjes een goede optie. Laat het gekozen doosje personaliseren met jullie namen en trouwdatum en geef het een mooi plekje in huis. Zo hebben de ‘kleine’ herinneringen toch een grootse betekenis!

Leg de bruiloft vast met een clipboard

Clipboard, weddingdeco.nl

Van jullie speciale dag zijn vast heel veel mooie foto’s gemaakt. Een houten clipboard is een mooie manier om een foto weer te geven. Het clipboard kun je laten bedrukken met jullie namen en trouwdatum. Daarbij zijn er verschillende designs waar jij uit kan kiezen die passen bij verschillende trouwhuisstijlen in onze shop. Kan je niet kiezen tussen al die foto’s? Dan kun je de foto’s gemakkelijk afwisselen met het clipje op het clipboard. Een clipboard is ook een erg uniek cadeau om te geven. Niet alleen voor het bruidspaar, maar het bruidspaar kan deze ook geven als bedankje aan de getuigen, ceremoniemeesters, ouders of bruidskinderen. Zo heeft iedereen een mooie herinnering aan de bruiloft!

Je bruiloft in aquarel

Gepersonaliseerde illustratie, weddingdeco.nl

Wil jij echt een unieke herinnering aan de bruiloft? Ga dan in plaats van een moderne foto voor een klassieke aquarel illustratie! Onze grafisch ontwerper en illustrator Sophie de Ruiter, onder andere bekend van haar prachtige fashion illustraties voor grote merken als Kenzo, Givenchy, Talkies en Style My Day, legt jouw bruiloft graag vast. Op onze website zijn verschillende opties waar jij uit kan kiezen, zoals een illustratie van het bruidspaar, bruid, bruidsmeisjes, bruidskleding en nog veel meer. Na een optie gekozen te hebben, kun jijzelf nog eigen inbreng leveren om Sophie een zo goed mogelijk beeld te geven van jouw wensen. Alles om jouw bruiloft op een mooie manier vast te kunnen leggen. Een bruiloft illustratie is niet alleen erg leuk om voor jezelf te bestellen, maar ook als cadeau voor het net getrouwde bruidspaar. Daarmee maak je zeker indruk!