Fotocredits: @brookecagle

Daar komt de bruid… Bij elke bruid breken er een paar momenten aan waar alle bruiden over mee kunnen praten. Vandaag bespreken we die herkenbare momenten!

“Wat ben ik toch een bofkont”

Het moment dat het allemaal even niet goed gaat. Je zit in een slechte bui. Alles zit tegen en het wil maar niet. Jouw lover komt tevoorschijn en laat jou weer geloven dat jij er mag zijn! Je laat alle stress en frustratie los en je voelt je al een stuk beter door zijn of haar bijzijn en lieve woorden. Dit is het moment dat jij beseft dat je van geluk mag spreken dat je met deze speciale persoon gaat trouwen! Wat een bofkont ben je toch.

"Wow, te veel keuze”

Dat is wat je denkt als je voor het eerst in je leven een bruidswinkel in loopt. Waar te beginnen? Hoe ga je in hemelsnaam je jurk vinden? No panic! Er werken hele fijne adviseuses in de winkels die jou heel goed helpen.

“Wat moet ik schrijven?”

Tijdens het schrijven van de gelofte gaan er allerlei emoties door je heen. Meestal schrijf je de gelofte aan het einde van het traject; de voorbereiding is al bijna done. Jouw bruiloft komt al bijna om de hoek kijken! Spannend! Dat is ook het enige waar je aan kan denken en nu moet je met die eindeloze gedachtes ook nog een gelofte schrijven. Je hebt zoveel lieve dingen te zeggen, maar hoe zet je het op papier? Is helemaal niet erg, het komt vanzelf!

“Is dit echt?”

Op de bruiloft zelf heb je een heel klein knijpmomentje. Is dit echt? Je bent al heel veel obstakels te lijf gegaan: de bloemen, de uitnodigingen, de locatie, de jurk, noem maar op! Wat een rollercoaster qua emoties heb jij meegemaakt, woah! Nu is de dag eindelijk aangebroken. En het resultaat mag er zijn, yes!

“Waah, dit zijn de laatste seconden”

Het moment dat jij en je lover elkaar voor het eerst zien en tegenover elkaar staan voor al jullie gasten. Zo speciaal! Jullie zijn bijna getrouwd, nog even! Je kan alleen maar lachen als je naar je lover kijkt en die lach komt niet van je gezicht.

“Oeps”

Er is altijd wel íets dat niet helemaal naar verwachtingen gaat. Positief of negatief. Klein of groot. Het hoort erbij. Het is even jammer, maar gelukkig relativeer je snel. Uiteindelijk draait het om jou en je hubby (of wifey) en jullie mooie dag samen die je viert met allemaal lieve mensen van wie je houdt. Dan maar koud weer, dan maar geen hond als ringdrager en dan maar geen “something blue” omdat je die bent vergeten. Aan het einde van de dag is dat niet het belangrijkste!

“Alleen maar liefde”

Met veel plezier kijk je terug op je bruiloft. Je wordt overspoeld met liefde terwijl je eraan terugdenkt en de foto’s terugkijkt met je lover. Nagenieten hoort bij één van de leukste dingen van een bruiloft. Heerlijk!

Brengt het lijstje weer oude herinneringen naar boven? Let us know!