Waar zal ik beginnen? Het begon allemaal een jaar geleden. Mandy en ik kwamen thuis vanuit Disneyland Parijs. Iets wat wij al vaker hadden gedaan. Ondertussen zijn we er zeker al zes keer geweest. Al weet ik niet het exacte aantal. Vergeleken met een gemiddeld persoon is dat natuurlijk ontzettend veel. Aangezien we beide gek zijn op Disney, besloten we om een vakantie te boeken naar Orlando. Mandy had al vaker laten vallen dat dit haar droomvakantie zou zijn. Hierdoor wist ik dat dit het ideale moment zou zijn om haar ten huwelijk te vragen. Ik heb hier dan ook niet lang over na hoeven denken.

Hoe we elkaar hebben ontmoet

Ik heb Mandy leren kennen via Tinder. Ja, je hoort het goed: Tinder. Het achterliggende verhaal is redelijk grappig. Al zeg ik het zelf. Tijdens een verjaardag vonden mijn vrienden het leuk om via mijn telefoon op Tinder te swipen. Ik kan je vertellen er werd nogal wat geswiped die avond. Zelf heb ik hier dus weinig invloed op gehad. Mijn vrienden daarentegen hebben de grootste lol gehad die avond. Daardoor had ik nogal wat  “matches” de volgende ochtend. Een van die matches was Mandy. Ze had namelijk een “super like” gekregen van mijn vrienden. Vervolgens kreeg ik een bericht van Mandy: “Gedeelde interesse: Disney. Haha, ja dan moet ik wel liken!”

Hoe ik haar ten huwelijk vroeg

Aan het begin van 2019 begon ik mijn zoektocht naar de perfecte ring om Mandy ten huwelijk te vragen. Ik ben mijn zoektocht lokaal begonnen. Uiteindelijk na het bezoeken van meerdere juweliers ben ik op het internet gaan zoeken. Hierdoor kwam ik terecht bij Diamondsbyme. Die hebben mij geholpen om de mooiste ring uit te zoeken. Terwijl ik de ring aan het regelen was moest ik ook over iets anders nadenken, namelijk hoe krijg ik mijn aanzoek op de foto? De stress om iemand te vragen tijdens het moment zou mij teveel worden. Om die reden besloot ik een fotograaf in te huren. Iemand die ons ongezien in de gaten zou houden. Dat was nogal wat moeite om te regelen. Nadat ik met meerdere fotografen gesproken had, was mijn keuze gevallen op Captured by Elle. Een fotograaf die al meerdere “Disney surprise proposals” op haar naam had staan. Ik was verkocht. Hierna vond ik het belangrijk om mijn ouders, haar ouders en mijn beste vrienden in te lichten van mijn plannen. Stiekem kon ik mijn mond op mijn werk niet houden. Ik werk ten slotte voor een bedrijf die trouwdecoratie verkoopt. Op een of andere manier vond ik het toch leuk om mijn collega’s in het proces mee te nemen. Op 2 maart vlogen we met zijn tweeën naar Orlando. Ik denk dat ik nog nooit zoveel stress heb gehad in mijn leven als die dag. De hele tijd heb ik met de gedachten gezeten: Hopelijk gaan ze de ring niet vinden in mijn hand bagage. Deze momenten heb ik meerdere malen gehad. Op zo’n moment weet je pas hoeveel metaal detectors er zijn. Geen grap. Ondertussen is het 5 maart 2019. De dag dat ik Mandy ten huwelijk had gevraagd. In de ochtend had ik contact met Elle. De afspraak was dat we om 16:20 voor het kasteel zouden afspreken. Ik kon haar herkennen aan de “groene Mickey” oren. Dat is gelukt. Blijkbaar had ze mij al eerder gespot. Vervolgens is ze achter ons aangelopen tot het moment daar was. Hoe liep het af? De foto’s spreken voor zichzelf. Spoiler alert: ze zei ja. toen ik haar ten huwelijk vroeg Hoe ik haar ten huwelijk vroeg

Mede mogelijk gemaakt door

Zonder Elle Beaz was het mij niet gelukt om alles zo soepel te laten verlopen. Elle is een professionele fotograaf die alles tot in de puntjes geregeld heeft. Ik ben haar eeuwig dankbaar. Elle Baez | Fotograaf Auteur Jennerino