Een gastenboek kan natuurlijk niet ontbreken op jullie bruiloft. Als je op zoek bent naar iets unieks, dan moet je zeker een kijkje nemen bij onze houten gastenboeken. Deze maak je uniek door hem te personaliseren met jullie namen, trouwdatum en een leuke tekst. Dit doen wij met onze eigen lasermachine!

Waarom jij voor een houten gastenboek moet gaan

Onze houten gastenboeken worden gegraveerd en gesneden door middel van onze eigen lasermachine. Elk gastenboek is uniek doordat de namen van het bruidspaar, de trouwdatum en/of een mooie tekst naar keuze erop gegraveerd worden. Het graveren geeft een mooi effect aan het gastenboek. Er wordt als het ware een laagje van het hout weggebrand waardoor er een kleur ontstaat die net wat donkerder is dan het boek zelf. Het hout van het gastenboek is van mooie, stevige kwaliteit. De voor- en achterkant zitten met ringen verbonden. Hierdoor voeg je zoveel papier toe als je zelf maar wilt! Dit is een voordeel ten opzichte van een vast, gebonden boek. Na afloop van de bruiloft kunnen eventuele lege pagina’s ook verwijderd worden. Super handig! Hierdoor houd je geen lege pagina’s in je gastenboek. Kortom: een tijdloos aandenken aan een bijzondere dag. Onze best verkochte designs? Lees snel verder!

Houten gastenboek met krans en namen

Hou je van een botanische stijl met veel blaadjes en plantjes? Dit gastenboek past hier perfect bij! Jullie namen staan in het groot met een mooie krans van takjes en blaadjes eromheen. De trouwdatum staat heel subtiel onderaan op de voorkant van het houten gastenboek.

Houten gastenboeken: maak hem uniek!, weddingdeco

Houten gastenboek geometric floral met namen

De geometrische trend is hip! Wil je deze trend ook als terugkerend thema op jouw bruiloft? Kies dan voor dit gastenboek met een geometrische print. De print is een hoekig hartje met uitstekende blaadjes. In het midden van het hart staan jullie namen en trouwdatum.

Houten gastenboeken: maak hem uniek!, weddingdeco

Houten gastenboek we do

Het we do houten gastenboek heeft een elegant design door de sierlijke letters “We do” in het midden van het gastenboek. Daaronder zijn er drie regels over voor een quote naar keuze, jullie namen én jullie trouwdatum!

Houten gastenboeken: maak hem uniek!, weddingdeco

Houten gastenboek Mr. en Mrs.

Wil je wat meer nadruk leggen op het feit dat jullie straks dezelfde achternaam dragen? Dit gastenboek is hier ideaal voor. In sierlijke letters staat er Mr en Mrs (of Mrs en Mrs of Mr en Mr) met daaronder in blokletters jullie achternaam. Kies daarna een quote naar keuze. Boven deze tekst snijden wij een klein hartje uit, super cute toch? Aan de onderkant van de pagina is er nog ruimte voor jullie trouwdatum.

Houten gastenboeken: maak hem uniek!, weddingdeco

Houten gastenboek met namen chique

Wil jij een rustige opdruk en niet te veel poespas? Dan moet je dit gastenboek met sierlijke namen hebben! Zet onder jullie namen een leuke quote en jullie trouwdatum neer en jouw unieke gastenboek is helemaal ready. De aandacht wordt gelijk getrokken naar hetgeen wat het belangrijkste is: jullie!

Houten gastenboeken: maak hem uniek!, weddingdeco

Bij alle bovenstaande gastenboeken heb je ook de mogelijkheid om nog iets op de achterkant te zetten. Je beslist zelf wat dit is. Super leuk toch?

Welk houten gastenboek is jouw favoriet?