Cadeaus voor vaders kunnen wel eens lastig zijn. Ik ben vast niet de enige met deze mening. Op zoek naar een origineel cadeau voor jouw lieve vader?  In deze blog worden ze allemaal uitgelicht! Lees je mee?

To my dad zakdoek

Jouw vader zal vast een traantje gaan laten als hij ziet dat zijn ‘kleine’ meisje gaat trouwen met de liefde van haar leven. Deze stoffen to my dad zakdoek met lieve tekst is dan ook het ideale cadeau voor jouw vader! “You are the first man I ever loved. When you give me away today, know that I will always be your little girl.” Cute!

Sokkenwikkel

Sokken, die kan je altijd gebruiken. Koop een mooi paar sokken en haal bij ons een mooie, gepersonaliseerde sokkenwikkel. Klaar is jouw originele Vaderdagcadeau! Vraag bijvoorbeeld op deze manier of hij je wil weggeven bij het altaar.

Manchetknopen

Een mooie paar manchetknopen voor op de grote dag. Een mooi én heel bruikbaar cadeau. Brides of grooms aan links en Father aan rechts. Hoe mooi is dat?

Illustratie bruid/groom en vader

Laat onze illustrator Sophie de Ruiter jou en jouw vader illustreren voor een bruid(egom) + ouder illustratie. Een super origineel cadeau om te geven! Je stuurt ons wat foto’s op en Sophie gaat ermee aan de slag. De illustratie wordt gemaakt met fineliner en aquarel.

Sleutelhanger

Een sleutelhanger is altijd een goed cadeau! Maar dan natuurlijk wel eentje met super dad of best dad ever erop. Zijn naam of initiaal op een sleutelhanger is ook een leuk idee! Je kan hier zelf het materiaal kiezen. Ga je voor hout, zwart acryl, transparant acryl of toch voor spiegelacryl in de kleuren goud, zilver of roségoud? Een catchy sleutelhanger voor aan de sleutelbos…jouw papa zal elke keer dat hij zijn sleutels pakt aan je denken!

Whiskeyglas

Is jouw vader gek op whiskey of een andere sterke drank? Geef dan een gepersonaliseerd whiskeyglas cadeau. Onze designers hebben weer mooie designs voor jou klaar staan die jij kan personaliseren met zijn naam. Tof om te geven toch?

Beugelfles

Nóg leuker is als jij bovenstaande whiskeyglas combineert met een bijpassende beugelfles! Een perfecte cadeau set voor jouw oude heer.

Toilettas

Een mooie toilettas…met naam! Zo leuk om jouw vader te geven. Ook mannen hebben genoeg om in een toilettas te stoppen. Haargel, scheerschuim, tandenborstel, shampoo, enzovoorts!

Bierkrat

Houdt jouw vader wel van ’n biertje op z’n tijd? Dan is de gepersonaliseerde, houten bierkrat hét cadeau om te geven. Met een maximum van 20 tekens kan je een mooie tekst toevoegen. Ook een leuk detail, aan de zijkant zit een flessenopener. Heel erg handig! Het enig wat je nog moet/kan doen is bierflesjes kopen en klaar is jouw cadeau.

Weekendtas met naam

Een weekendtas komt altijd van pas. Hoe leuk is het om er een cadeau te doen aan jouw vader voor Vaderdag mét zijn naam erop. Woah! En je kan de tas niet alleen personaliseren met naam. Je hebt namelijk ook de keuze uit 2 soorten lettertypes en wel 15 kleuren voor het borduursel!

Whiskeyfles met initialen

Nog een whiskeyfles! Maar dan eentje in het rond van staal mét initialen. In de kleuren zilver en roségoud. Erg leuk om te geven! We hebben ze ook in het vierkant met houtfineer. Let op: de levertijd van deze stalen whiskeyflessen is 4 weken.