Een bruiloft is altijd een mooie gebeurtenis vol feest en gezelligheid. En bij feest horen ook cadeaus. Vaak geven bruiloftsgasten het bruidspaar geld als huwelijkscadeau. Maar misschien vind jij dit zelf niet leuk om te geven en verras je het bruidspaar liever met een uniek cadeau. Wij hebben hier voor jullie vijf mooie huwelijkscadeaus op een rijtje gezet!

Gegraveerd champagneglas als huwelijkscadeau

Cheers! Verras het bruidspaar met mooie champagneglazen met daarin de namen en de trouwdatum van het bruidspaar. Telkens kan het bruidspaar weer terugkijken op een feestelijke dag wanneer ze van het cadeau gebruikmaken.

Wedding memory box

Geef deze mooie memory box als huwelijkscadeau aan het bruidspaar. Ze kunnen deze box gebruiken om hun mooiste herinneringen aan hun grote dag in te bewaren. Je kunt de box vooraf al vullen met een persoonlijk kaartje gericht aan bruidspaar. Wat zo leuk is aan de memorybox is dat hij volledig te personaliseren is met de namen en trouwdatum van het bruidspaar!

Houten wijnkist als huwelijkscadeau

Houdt het bruidspaar van een goed glas wijn? Dan is deze wijnkist het perfecte huwelijkscadeau! De wijnkist is te personaliseren met de namen en trouwdatum van het bruidspaar. Vul de kist met de favoriete wijn van het bruidspaar en het cadeau is klaar om gegeven te worden!

We still do

Op de bruiloft geeft het bruidspaar elkaar het jawoord en zeggen ze tegen elkaar: I do! Maar hoe leuk is het om dit moment te herinneren met het gebruik van deze originele taarttopper! De We still do taarttopper is perfect te gebruiken op het jubileum van het bruidspaar als ze bijvoorbeeld één jaar getrouwd zijn. Zo kan het bruidspaar dit op een feestelijke manier vieren!

Gepersonaliseerde serveerplank van hout

Een mooie en praktisch aandenken voor het kersverse bruidspaar. De serveerplank is te personaliseren met de achternaam van het bruidspaar en de trouwdatum. Je kan er een leuk pakket van maken door het te combineren met lekkere items waar het bruidspaar lekker van zullen kunnen smullen!

Voor welk huwelijkscadeau ga jij? Bekijk ze hier allemaal!