Een bruiloft met alles, maar dan ook alles, in het wit. Saai? Absoluut niet en dat bewijst deze boho white wedding shoot in Marokko wel! Zij laten zien dat je op een te gekke manier witte styling kunt combineren met een prachtige locatie en het plaatje is compleet. 

White wedding dreams

Allereerst hebben ze voor de shoot natuurlijk een geweldige locatie gevonden: Marokko! Niet meteen in de stress schieten, ook dichterbij huis kun je deze styled wedding realiseren. Het gaat namelijk om de omgeving: veel groen uit de natuur, sprekende kleuren van de huisjes en helderblauw in de lucht. Zorg dat de omgeving zo kleurrijk mogelijk is en al jouw witte bruiloftstyling kom prachtig tot zijn recht.

En denk je bij de kleur wit eigenlijk vooral aan een klassiek thema, dan zie je dat het hier ook anders kan! Door de dromenvangers krijg je een echte boho uitstraling, de strakke jurk zorgt voor een moderne touch en de taart geeft het een romantisch randje. Zoveel stijlen in één!

Deze te gekke shoot is georganiseerd door Portfolio Bootcamp. In 2017 opgericht door de getalenteerde fotograaf Marije van der Leeuw (a.k.a. Madame Poppy) en bekroonde stylist en weddingplanner Nailia Yermakova, eigenaar van BEST DAY EVER Events. Zij hadden het idee om fotografen te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van een meer onderscheidende portefeuille. En met succes!

Geniet van deze prachtige foto’s en get inspired for your white wedding!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Wanderlust waar we veel voor je hebben verzameld.

Aan deze waanzinnige styled shoot White Wedding hebben meegewerkt:

Organisatie: Portfolio bootcamp Workshop by: Madame Poppy & BEST DAY EVER Events
Styling: BEST DAY EVER Events in samenwerking met By Maay
Fotografie: Madame Poppy  & Anouk Fotografeert
Jumpsuit: LaDonna
Herenpak: Rietbergh
Bloemen: BEST DAY EVER Events
Bloemenstyling: Edenique Floral Design
Visagie / Hair: Bruid&beauty Nederland 
Cake: Sugarlipscakes
Laser cut: We are golden
Decoratie: Weddingdeco.nl
Stationery: Stijlvolle Trouwkaarten
Sieraden: Minouche en Rune
Buisje met letters: Fabryk Design
Koekjes: Roos Bakt
Servetten: By Yook
Locatie: Kasbah bab ourika
Modellen: Tess Mirani & Laszlonando Romaro