Wij vinden het altijd zo gaaf om te zien hoe onze producten gestyled worden! En als je dan inspiratie kunt halen uit een workshop met een bourgondische bruiloft als thema, dan gaan onze harten harder kloppen! Een industriële locatie, een kleurenpalet van wit, peach en groen.

Vind jouw innerlijke bourgondiër!

Organisatoren Melanie van Pure Liefde Fotografie en Emma van der Schelde wisten precies welke details ze van ons nodig zouden hebben en hadden ook een geweldige locatie gevonden: een pakhuis met een rauwe uitstraling. Met de donkerbruine tinten, groene details en prachtige bloemen ziet de locatie er mooi en gezellig uit.

De dag begint met een sigaar, een glas goede whiskey en het klaar zetten van de ringen in ons mooie ringdoosje met hun initialen erop gegraveerd. Zelfs aan de styling in het ringdoosje is gedacht!

De gedekte tafel is natuurlijk de sfeermaker van deze bourgondische bruiloft. Want bij dit thema het draait om het lekkere eten, de goede wijn en de eeuwenoude gezelligheid. De bourgondische sferen overheersen met de robuuste houten tafel en de klassieke wijnkelken. Op de tafel liggen wilde bloemen die feilloos passen bij de rest van het thema. De tafel is rijkelijk gevuld met verschillende rustieke broden en kazen. Er heerst een gezellige ontspannen sfeer. De taart is simpel en klassiek en bevat een paar gekleurde bloemen die ook terug te zien zijn in het boeket.

Het bruidspaar

De outfits hangen al klaar voor het  moment. De mooie kanten jurk van de bruid hangt met een romantische kledinghanger aan de trap en op de stoel staan haar hakken al klaar om aangetrokken te worden. Het donkerblauwe met groene pak hangt voor de bruidegom op een hanger. In deze houten kledinghanger staan zijn naam en trouwdatum gegraveerd. Dit geeft een leuke personal touch aan de bourgondische bruiloft en hiermee hebben ze een aandenken voor altijd. Ook de His Vows & Her Vows gelofte boekjes passen feilloos in het thema.

Voor de ceremonie begint lopen beide naar het altaar. De bruid draagt een kanten A-lijn jurk met een gedetailleerde open rug. Haar haren heeft ze opgestoken en ze draagt subtiele haaraccessoires. Het boeket wat de bruid draagt is wilderig met veel groen en oranje getinte bloemen. Dit is een mooi contrast met de rauwe locatie. De bruidegom ziet er fashionable uit in zijn pak met groentinten en zijn witte blouse. Hij draagt een donkerblauw strikje wat perfect matcht met de rest van de locatie.

Na het jawoord en de intieme ceremonie is het tijd voor de eerste dans. De eerste dans is erg romantisch en intiem, precies de sfeer die je wilt creëren bij een bourgondische bruiloft!

Wil jij na het lezen van deze blog zelf een bourgondische bruiloft? Neem dan een kijkje bij het Rustic Woodsy thema en doe inspiratie op!

Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch Styled shoot: Bourgondisch

Aan deze prachtige styled shoot voor een bourgondische bruiloft hebben meegewerkt:

Concept & design: Melanie Klinkenberg & Emma van der Schelde
Jurk: Marylise
Pak: L'atelier 
Haar & make-up: Arianne Vroege
Styling & bloemen: Thera Knotters
Stationery: Naomi Bong A Jan
Cake: Sugarlips Cakes
Vow books & kledinghangers: Weddingdeco.nl
Modellen: Debora & Arwin
Ceremoniemeester: Simone Voets
Locatie: Fabriek Zuidermeer 
Workshop: Pure Liefde fotografie & Emma van der Schelde