You give me butterflies! Van deze styled shoot krijg je namelijk letterlijk vlinders in de buik. De locatie voor deze bruiloft tussen de vlinders was in de prachtige Orchideeën Hoeve. Hier komen jouw romantische dromen en tropische sferen samen! Kijk je mee?

Voor de modellen waren er genoeg prachtige en unieke plekjes te vinden om te stralen op iedere foto, wat een plaatjes! De styling met rustige kleuren en tropische details zag er op en top uit. Want een tropische bruiloft kan zo sophisticated worden als jij wilt! In plaats van roze flamingo's overal, kun je de kleur juist verwerken in de bloemen en werken met tropische planten en bladeren om toch dat zomerse gevoel naar voren te halen.

En nu ben je natuurlijk benieuwd welke items je van ons kunt spotten? Natuurlijk mogen de klassieke gepersonaliseerde Vows boekjes niet ontbreken, met een wit en grijs boekje, pasten ze precies in eht kleurenpalet. De oplettende kijker ziet misschien ook de niet gepersonaliseerde geloften boekjes er tussen. In het Navy Gastenboek zouden alle gasten een lieve boodschap kwijt kunnen en op de gepersonaliseerde servetten kun jij met de tafelstyling een boodschap kwijt. Tot lsot zijn de echte eyecatchers toch wel de bordjes Bride & Groom met houten krans aan de stoelen bij het diner. We just can't get enough!

Wil jij na het lezen van deze blog zelf een bruiloft tussen de vlinders? Neem dan een kijkje bij het Fantastic Floral thema en doe inspiratie op!

Aan deze prachtige styled shoot voor een bruiloft tussen de vlinders in De Orchideeën Hoeve hebben meegewerkt:

Organisatie & Fotografie: Styled shoots by Nathalie Photography en Lijn10
Styling & bloemen: Lijn10
Stationery: Cotton Bird
Bruidsaccessoires: Say Yes to the Dress
Trouwjurk: Bridallure Trouwjurken
Decoratie: Weddingdeco.nl
Trouwpak: Speksnijder Bruid & Bruidegom
Cake: Geraldine Barendregt
Haar: Pia Hair & Beauty
MUAH: Blushing Bride
Modellen: Léonne Marcha & Gideon Oraile