Gezien COVID-19 nog steeds de wereld van bruiloften beïnvloed, hierbij een styled shoot waarin wordt laten zien dat je ondanks alle maatregelen toch een hele romantische en stijlvolle bruiloft kan hebben. En dat op een toplocatie: het Wereldmuseum in Rotterdam.

Romantische stijl

Elegant, minimalistisch, romantisch en modern. Maar wel met een Frans tintje. Dat is de stijl van deze bruiloft! Mooie blush kleurtjes worden gecombineerd met nude tinten. Prachtig! De verse bloemen gecombineerd met droogbloemen geven de bruiloft een romantische, maar ook trendy look. En de locatie maakt het natuurlijk helemaal af!

Het Wereldmuseum in Rotterdam

Het Wereldmuseum in Rotterdam is gevestigd in het hart van Rotterdam, aan de rivier De Maas. Het heeft de pracht van een toplocatie in Parijs. Perfect voor een romantische bruiloft dus! De hoge ramen en architectuur maken het helemaal af. Oh…en natuurlijk de achtergrond: de skyline van Rotterdam!

COVID-19 regels

Hopelijk inspireert deze styled shoot jou ondanks de regels omtrent COVID-19 toch een hele mooie bruiloft te hebben. Want het kan! Maak er een intieme bruiloft van en geef nu je minder mensen mag uitnodigen bijvoorbeeld iets meer uit aan mooie eyecatchers voor de decoratie, zoals hier is gedaan. Zo heb je nét even dat beetje extra!

Ga jij trouwens ondanks de regels omtrent COVID-19? Laat het weten in de reacties!

Fotografie: Moniek van Gils Fotografie

Videograaf: State of Dreaming Films

Concept, planning & styling: Wedding Eve planning & styling

Plaats: Wereldmuseum Rotterdam

Bruidsjurk: La Nova Bruidsmode - Willowby Lunella (Watters)

Pak: Michael & Giso

Schoenen: La Nova Bruidsmode - Rachel Simpson

MUA: The Bridal Artist - Urmila Singh

Bruidstaart & snacks: Sprinkles Bakery

Stationery, signings en schildersezel: Leintjes.nl

Ringdoosje: Weddingdeco.nl

Ringen: Circles Trouwringen

Bloemen & backdrop: The Bridal Blush

DJ booth: Ambitious

Satijn & bruidsboeket: Silk & Willow

Modellen: Sanna & Pim Ballegooie