Bijna iedere vrouw droomt van haar eigen sprookjesbruiloft. Deze magische Lord of Light fotoshoot neemt je mee naar een bruiloft het prachtige Marokko. Laat je inspireren door deze waanzinnige foto's en laat je meenemen door dit betoverende sprookje!

Once upon a time...

Herkenbaar aan deze bruiloft is het sprookjesachtige thema Lord of Light. Omdat deze styled shoot in de avond plaats vond, komt de styling nog beter tot zijn recht. Daarnaast worden de verschillende fairy lights mooi gecombineerd met grotere lampen en kaarsen, waardoor er een echt lichtspektakel wordt gecreëerd.

De combinatie van blauwe kleuren, van onder andere de jurk, en neutrale tinten zoals wit, doen deze bruiloft echt denken aan het sprookje van Assepoester. Door de verschillende tinten te combineren met zilver en goud, ontstaat er een echte sprookjesbruiloft waar bijna iedere vrouw wel eens van heeft gedroomd.

Omdat er bij magische bruiloften vaak wordt gedacht aan veel decoraties met allerlei tierelantijntjes, is er bij deze shoot voor gekozen om het simpel maar toch chique te houden. Zo is ervoor gekozen om gebruik te maken van verschillende soorten groene takken en witte rozen. Dit zorgt ervoor dat deze bruiloft een echte elegante look krijgt!

Deze magische shoot is georganiseerd door Portfolio Bootcamp. In 2017 opgericht door de getalenteerde fotograaf Marije van der Leeuw (a.k.a. Madame Poppy) en bekroonde stylist en weddingplanner Nailia Yermakova, eigenaar van BEST DAY EVER Events. Zij kwamen met het idee om fotografen te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van een meer onderscheidende portefeuille. En met succes!

Geniet van deze magische foto’s en droom weg!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Something Blue waar we alles voor je hebben verzameld.

Inspiratie: de magische bruiloft Lord of Light in Marokko

Aan deze magische styled shoot hebben meegewerkt:

Organisatie: Portfolio bootcamp Workshop by: Madame Poppy & BEST DAY EVER Events
Fotografie: Madame Poppy & Anouk Fotografeert
Styling: BEST DAY EVER Events in samenwerking met By Maay
Bloemen: Le Kiosque a fleurs
Bloemstyling: BEST DAY EVER Events
Bloemlinten: Edenique Floral Design
Visagie / Hair: Bruid&beauty Nederland
Cake: Sugarlipscakes
Decoratie: Weddingdeco.nl
Stationery: Natasja Ceulemans
Jurk: Tzariena
Sieraden: Minouche en Rune
Haarsierraad: Berkiva designs
Locatie: Kasbah bab ourika
Model: Aischa Miskimova

Gepubliceerd op:

Engaged logo