Tussen de mooie bergen van Marokko schuilen zich prachtige gebieden met geweldige locaties voor gelukkige stellen om het ja-woord te geven. Deze shoot is daart een mooi voorbeeld van. Madame poppy en Bestdayever events nemen je mee naar een indian summer shoot in Marokko. 

De shoot is geheel in elegant, burgundy style; donkere kleurelementen en simpel decor. Deze stijl is perfect voor het recreëren van een Indian summer. De bruid draagt hier een opvallend, mooie jurk. Een combinatie van Indian style Sari met de moderne en traditionele witte jurk. Om de aandacht op de jurk te houden en de natuurlijke schoonheid draagt ze weinig tot geen make-up, lichte touch-ups om haar eigen schoonheid alleen maar te accentueren. De accesoires die ze draagt zijn simpel en chic, wat perfect past bij het thema. Gouden ringen en oorbellen met een opvallende parelarmband. in haar gevlochten, opgestoken haar een sierraad, een krans, subtiel en elegant.

Het decor voor de shoot is geheel in stijl met de burgundy kleuren. Donkerrood, bruin, donkergroen en een prachtige donkerblauw/groene bruidstaart. Er is geen twijfel aan de summer vibes die je meekrijgt van de Marokkaanse planten en ceramiek. En natuurlijk is het houten ringdoosje niet te missen in dit decor. Hij past feilloos in het thema en zorgt voor de finishing touch.

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Wanderlust waar we veel voor je hebben verzameld.

Aan deze  styled shoot Indian Summer hebben meegewerkt:

Organisatie: Portfolio bootcamp Workshop by: Madame Poppy & BEST DAY EVER Events
Fotografie: Madame Poppy & Anouk Fotografeert
Styling: BEST DAY EVER Events in samenwerking met By Maay
Bloemen: Le Kiosque a fleurs
Bloemstyling: BEST DAY EVER Events
Bloemlinten: Edenique Floral Design
Visagie / Hair: Bruid&beauty Nederland
Cake: Sugarlipscakes
Decoratie: Weddingdeco.nl
Stationery: Pen To Paper
Jurk: White & Ivory Bridal Studio
Sieraden: Minouche en Rune
Haarsierraad: Berkiva designs
Locatie: Kasbah bab ourika
Model: Aischa Miskimova