Botanical, marmer metallics; zo maar een greep uit de prachtige bruilofttrends die we hebben dit jaar. Neem daarbij ook nog een zwangere bruid en een clean looking bruidegom die model staan en je krijgt een bruiloft om weg te dromen! Tineke & Nick (jazeker, de eigenaren van Weddingdeco.nl!) straalden in deze shoot waarin ze omringd werden door toppers uit de trouwbranche. Wat was de inspiratie achter deze styled wedding? Tineke vertelt...

Inspiratie voor de zwangere bruid

“Weddingplanner Eveline en ik hadden al een tijdje het idee om een zwangere bruid te gebruiken in een styled wedding shoot. Nu ik zelf zwangerwas, ging het kriebelen en stelde ik voor om model te staan. Gelukkig was Eveline meteen enthousiast! Mijn man Nick houdt er niet zo van om in de belangstelling te staan, dus die had wel wat overtuiging nodig! Uiteindelijk is het gelukt en zo gebeurde het dat Eveline aan de slag ging om deze prachtige styled shoot te organiseren.

Het thema van deze fotoshoot is ‘New Beginnings’, wat natuurlijk helemaal past bij het huwelijk én bij het krijgen van een kind. Een nieuw begin… van een leven samen, maar ook een heel nieuw leven van ons kindje. Er is gekozen voor de pasteltinten lichtroze en lichtgrijs in combinatie met zilver en marmer. Ook prachtig groen en luxe bloemen konden niet ontbreken en gaven deze shoot een moderne uitstraling.

Het uitkiezen van de trouwjurk bij La Nova was een feestje op zich! Ik heb niet gekozen voor een positiejurk, maar juist voor een normale trouwjurk. Ook als zwangere bruid wil je er toch fantastisch uitzien? Deze jurk had voldoende ruimte voor mijn groeiende buik en past helemaal binnen de huidige trends in trouwjurken. Prachtig tule en kant en de lichte nude tint in de jurk geven een dromerig effect.

Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid

Zelf zwanger!

Op het moment van de fotoshoot was ik 30 weken zwanger en voelde ik me super! Het ideale moment om nog te trouwen!

Nick en ik waren heel nieuwsgierig hoe ons zoontje eruit zou gaan zien en we konden niet wachten om hem te ontmoeten. Acht weken later hadden wij hem in onze armen en konden we ons geluk niet op. We hebben hem Flynn genoemd en inmiddels is hij bijna 5 maanden. Alles gaat goed; het is een vrolijk mannetje en we genieten elke dag van hem!”

Kijk mee naar de foto’s van deze styled shoot!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Chique Marmer waar we veel voor je hebben verzameld.

Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid

Aan deze prachtige styled wedding hebben meegewerkt:

Fotografie: Elsa Schaddelee Photography
Styling, concept & organisatie: Wedding Eve
Stationery: Weddingdeco.nl
Haaraccessoire, ringendoosje & bedankjes: Weddingdeco.nl
Bloemen: Edénique Floral Design
Bruidsjurk: La Nova Bruidsmode
Trouwpak: Alexander Roodfeld Herenmode
Bridal hair & make- up: The Bridal Artist Urmila Singh
Trouwringen: Circles Trouwringen
Bruidstaart & koekjes: Gebakkerij
Rompertje: Welovedeco.nl
Locatie: Huis Roodenburch

Gepubliceerd op:

ThePerfectWedding.nl Trouwplannen logo