Electric love: wanneer de liefde tussen jullie zo sterk is dat de vonken er vanaf spatten. Dat moet gevierd worden met een bijpassend bruiloftsthema! Vergeet de traditionele, witte kleuren en ga voor een pink glitter bruiloft met neon letters! Vier de liefde met electrifying decoratie.

Electric love

Een geweldig team van vendors (check ze onderaan even!) heeft een feestelijke shoot neergezet die de perfecte inspiratie is om het nieuwe jaar mee te beginnen! Met het thema Electric Love hebben we een pink glitter bruiloft met neon letters gerealiseerd die jij dit jaar als te gekke inspiratie kunt gebruiken om bijvoorbeeld te trouwen met Kerst of een bruiloft met Oud & Nieuw.

De bruid draagt een fluweelzachte trouwjurk met een doorzichtige top in sterrenpatroon. De aanstaande bruid heeft maar liefst twee paar bruidsschoenen: elegante pumps met sterrenstof voor bij de ceremonie en glanzende, zilveren boots voor op de dansvloer! Het sterrenpatroon trekt ze door in haar bruidskapsel met een diadeem. De bruidegom ziet er fashionable uit met een witte blouse en een kleurrijke pantalon met een roze ondertoon. Het boeket is een combinatie van goud en wit en heeft een speelse look dat perfect past bij hun electric love.

Trend: bruiloft met neon letters

De industriële locatie krijgt meteen een andere uitstraling met alle roze elementen en gave neon letters. De zaal heeft een simpele look, waardoor het decor en het altaar alleen maar meer aandacht krijgen van de gasten. De gasten nemen plaats op roze, houten stoelen en hebben zicht op een altaar gedecoreerd met de nieuwste trend: neon letters. Met de opvallende tekst “Love rules” zeggen zij het ja-woord tussen de kaarsjes. We mogen natuurlijk de heerlijke bruidstaart niet vergeten. Na de ceremonie rollen we de taart voor de neonlichten. De taart is wit met een pink touch wat natuurlijk perfect bij het thema past! Dit is het moment dat je samen de taart aansnijdt, spannend! Met een bijpassende taarttopper maak je die foto’s op zijn allermooist.

En dan is het tijd voor het diner. Een schitterend gedecoreerde tafel met roze en peach elementen en een glinsterende tafelloper met pailletten. Daarboven hangen de shining Orbz folieballonnen. De Orbz ballonnen mogen zo weer mee naar de dansvloer want het feestje kan beginnen. De bruid haalt haar push pops tevoorschijn en once the confetti pops, the fun never stops! Met zijn allen tussen de orbz en dansen rond de confetti, het is electric love!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Metallic Silver waar we de zilveren items voor je hebben verzameld.

De tafelschikking op je bruiloft

Aan deze prachtige styled shoot voor een glitter & glamour bruiloft met neon letters hebben meegewerkt:

Fotografie: Nienke van Denderen
Planning en organisatie: Mrs. Klein weddingplanner
Styling, concept en organisatie: Oh happy day styling
Bloemen: De Bloemenkeuken
Trouwjurk: Rembo Styling via de Bruidshoek 
Trouwpak: Michael & Giso 
Bruidstaart: Bird on your Cake 
Stationery: Studio Spruijt 
Make up & nails: Netanya Lushen 
Haar: Lonneke van Dijk . fashion hair stylist
Haar accessoires: Fashionhairaccessories.nl
Sieraden: Concept Store MEI 
Ballonnen: Weddingdeco.nl 
Champagneglazen: Festivitijd
Stoelen: Huurland Verhuur
Locatie: At the Binckhorst (Den Haag)
Verliefd stel: Jesse & Silke

Gepubliceerd op:

Girls of Honour