Red, pink and a lot of flowers. Overduidelijk het thema in deze styled shoot op dit prachtige boeren landgoed. Het bruidspaar Robijn en Thomas steelden de show en samen met onder andere weddingplanner Wedding Eve en RiCon fotografie is het echt een prachtig plaatje geworden. Als je op zoek bent naar een landelijke rustic chique bruiloft, check dan zeker even deze shoot voor inspiratie!

Rood verwerken in een rustic chique bruiloft thema

Op een Rustieke Hoeve in Strijen vond deze shoot plaats. De kenmerken zijn: veel bloemen, roze en rode decoratie, dieren en een mooi stel. De perfecte ingrediënten voor een prachtige shoot! Bij een landelijke wedding hoort natuurlijk ook dé perfecte locatie in dezelfde stijl. Nou, daar hoef je je bij deze B&B geen zorgen over te maken. Hoeve 1620 is niet alleen geschikt als feestlocatie, maar je kunt er ook nog eens overnachten als kersvers bruidspaar. Zo kun je de volgende ochtend nog even lekker nagenieten onder het genot van een boeren ontbijtje en daarna hup, hup, door naar de Honeymoon!

Als jullie van dieren houden is dit de ideale stijl voor jullie wedding. Dieren passen namelijk helemaal in het plaatje! Het geeft een lekker landelijk effect op de dag zelf, en het is ook tof om terug te laten komen tijdens de fotoshoot. Zijn jullie echt paardenliefhebbers? Denk er dan eens over na om tijdens de fotoshoot een paar foto’s op een paard te nemen. Heel origineel en een mooi resultaat gegarandeerd!

Heb je de taart hieronder al gespot? Supergaaf toch!? Een bruidstaart hoeft echt niet persé helemaal over de top te zijn. Zoals je ziet is het ook heel mooi om een simpele basis te nemen, en hem te decoreren met bloemen en fruit om er alsnog een mooi plaatje van te maken. Het is bijna zonde om op te eten!

Geniet van de mooie foto’s en wie weet doe je nog wat leuke ideeën op voor jullie eigen wedding!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Rustic Woodsy waar we veel voor je hebben verzameld.

Aan deze geweldige styled shoot rustic chique bruiloft hebben meegewerkt:

Fotografie & organisatie: RiCon Fotografie
Styling & co-organisatie: Wedding Eve
Bloemen: Joeke Verhoeven Floral Design
Bruidstaart & sweets: TAART & KUNST
Bruidsjurk: La Nova Bruidsmode
Decoratie, Sap dispenser, Mason Jar Mugs & accessoires: www.weddingdeco.nl
Bruidssieraden: Dequino
Kleding bruidegom: Alexander Roodfeld Herenmode
Bridal hair & make-up: Lilit Flowers & Hairstyling
Stationery: The Sparkle Company
Trouwbankje, ballonnen & wegwijzers: De Ballonnenkoning
Trouwringen: Jewel Trend
Locatie: B&B Hoeve 1620
Modellen: Robijn & Thomas

Gepubliceerd op:

Trouwplannen logo Hochzeitswahn logo