Als je nog geen lentekriebels had, dan krijg je ze wel na het zien van deze prachtige foto's! Voor deze styled shoot zijn we samen met een aantal te gekke leveranciers naar een appelboomgaard gegaan om vast te leggen hoe het is om te trouwen tussen de bloesem. Een prachtige setting, want de bloesembomen stonden volop in bloei! Laat je inspireren door deze blog en wie weet doe je zelf nog ideeën op voor jullie eigen bruiloft.

Een bruiloft in een appelboomgaard

Ze zeggen wel eens: april doet wat hij wil. En dat klopt; de ene dag staan er wolken aan de hemel en dan schijnt het zonnetje weer volop. Op de dag van deze styled shoot was het prachtig weer. En het voordeel van de periode vanaf april is dat het ook weer bloesemtijd is! Alle bloesems in de boomgaarden staan dan volop in bloei en dat geeft echt zo'n mooi plaatje. Een fantastisch idee dus, om de photoshoot én misschien zelfs jullie bruiloft, in een boomgaard te laten plaatsvinden!

Laat je inspireren door deze foto's, waarvoor Weddingdeco.nl de decoratie mocht verzorgen (met als eyecatcher de gave kimono!). De lente én de liefde barst van de foto's af. Heerlijk, deze tijd van het jaar... We zijn benieuwd of jij hierna ook wil trouwen tussen de bloesem!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Fantastic Floral waar we alles voor je hebben verzameld.

Nog meer inspiratie opdoen voor je bruiloft? Bekijk dan het filmpje van deze styled shoot in de boomgaard!

Aan deze prachtige styled wedding om te trouwen tussen de bloesem hebben meegewerkt:

Fotograaf: Eppel Fotografie
Videograaf: Mijntrouwfilm
Styling/concept: Alle Gebeure wedding planning & styling
Locatie: Pipo Bloesemlounge
Decoratie, kimono, kousenband & parasol: Weddingdeco.nl
Bruidstaart & sweets: Sugarlips Cakes
Bloemwerk: Floregineel
Stationery: Stijlvolle Trouwkaarten
Visagie/Hairstyling: The Beautiful Bride Company
Bruidsjurk: Victor’s Wedding Design
Catering: ETM–catering
Meubels: Rent-a-Lounge
Modellen: Shanomi & Djoko

Gepubliceerd op:

ThePerfectWedding.nl