Rustiek, industrieel, grof, maar classy. Dat is waar je aan moet denken bij een Urban city bruiloft. We nemen je in deze blog mee naar de styled shoot van dit geweldige koppel Veronique en Jasper in de mooie stad Rotterdam. 

Urban City staat voor stads, hip, stoer, relaxed, industrieel, fun en outgoing. Voor de powervrouwen die niet per se een koets en glitters nodig hebben en voor de stoere mannen die ook hun trouwfoto's willen showen op Instagram is een industrial wedding het perfecte thema. Groene zachte kleuren gecombineerd met hout en bruin en een vleugje romantisch rood. Deze look is sinds 2018 een steeds meer opkomende trend en laat zien dat bruiloften niet altijd groots en uitbundig hoeven te zijn om prachtig te zijn.

Veronique en Jasper wonen zelf in het centrum van Rotterdam en weten precies het dynamische leven van de stad te combineren met het behouden van hun rust: de ene dag pakken ze een terrasje, de andere dag gaan ze picknicken. Het kan allemaal in Rotterdam! Daarom was dit ook de ideale setting voor een Urban City bruiloft thema.

Wij zijn helemaal verliefd op het gebruik van flora in de foto's. De planten staan stoer op tafel en creëren een fijn, knus gevoel. Het boeket is prachtig samengesteld en valt goed samen met de stijl van de bruiloft en de look van de bruid door de rood-roze details. Alle leveranciers hadden dan ook heel veel plezier in het maken van deze shoot!

P.S. Spot jij onze toffe ringdoosje? De vows boekjes? De stoelbordjes? En de houten manchetknopen?

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Industriële bruiloft waar we alles voor je hebben verzameld.

Aan deze prachtige Urban City bruiloft styled shoot hebben meegewerkt:

Weddingplanner: The Memory Factory
Fotograaf: Stance Photography
Styling: Limerence Styling
Bloemist: Blooming by Diana
Videograaf: Movie Memories
Trouwjurk: Assepoester
Trouwpak: Spierings Herenmode
Make-up & Haar: Bianca Duizer
Stationery: Leintjes.nl
Sieraden (armband + oorbellen): DRKS
Trouwdecoratie: Weddingdeco.nl
Taart: Bakverhalen
Leren jasje: Back Studios
Ringen + manchetknopen blaadjes: Oogst Goudsmeden
Taarttopper +champagne initialen: The Weddingpress
Confetti: Bladconfetti
Fietsen: Veloretti
Locatie: Zaak.Acht

Gepubliceerd op:

Girls of Honour  Zank You logo