Fotocredit: Tovergoud

Heb jij voor volgend jaar een trouwdatum gepland staan en moet je dat nog aankondigen? Combineer het dan en stuur een Save The Date kerstkaart! Jouw gasten ontvangen de beste wensen en weten gelijk welke dag ze moeten vrijhouden! Ons grafische team heeft vol passie gewerkt aan de feestelijke designs uit de nieuwe collectie!

Leuk en handig

Als jullie een trouwdatum bepaald hebben, willen jullie er natuurlijk zeker van zijn dat alle dierbare deze dag vrijhouden. Verstuur daarom ruim op tijd, zo’n 6 tot 12 maanden van te voren, een Save The Date met jullie datum erop.  Weten jullie al wat jullie datum wordt en moet je het nog op een leuke manier aankondigen? Waarom niet met Kerst?

Ons grafische team heeft speciaal voor Kerst een feestelijke collectie met Save The Date kaarten ontworpen. ZO sla je twee vliegen in één klap.Je gaat alle familieleden langs met een leuk kaartje, waar sowieso iedereen wel van houdt tijdens de feestdagen, maar dit keer is het extra feest want de trouwdatum is bekend!

Voor iedere stijl is er wat wils

De kerstcollectie is erg sfeervol en zit vol met sterren en lichtjes met keuze uit een mooie, donkere sterrenhemel of juist vrolijke, lichte sterren of  feestelijke lichtjes. De kleur van de enveloppen kun je zelf uitkiezen. Maak de enveloppen helemaal af met een bijpassende sluitzegel.

Kerst save the date kaarten

Zelf ontwerpen

De kerstkaarten zijn tof hé? Maar toch is er niets leuker dan een origineel zelf gemaakt save the date kaartje. Ja je leest het goed, Weddingdeco.nl biedt standaard ontwerpen die qua tekst en kleur aan te passen zijn. Ben je zelf creatief in het maken van ontwerpen? Begin dan met een blanco kaart en maak deze 100% naar eigen smaak, voeg persoonlijke tekst toe, upload je eigen foto of afbeelding, bestel een proefdruk of bestel het aantal kaarten naar wens.

Good to know

Uiteraard zijn er een paar dingetjes waar je op moet letten bij jouw eigen ontwerp, want je wilt natuurlijk niets belangrijk vergeten. Vermeld, naast de trouwdatum en dag van de bruiloft, jullie namen, achternamen en adres. Ontwerp de save the date kaarten in dezelfde stijl als jullie bruiloft, zodat de gasten weten wat ze kunnen verwachten. Vermeld de trouwlocatie nog niet en ook het programma volgt in de officiële uitnodiging. Een save the date kaart stuur je eigenlijk niet naar de receptiegasten, tenzij je een aparte save the date kaart maakt waarin duidelijk vermeld is dat het om de receptie gaat. Zo voorkom je verwarring en teleurstelling.

Bestel nu jouw Kerst Save The Dates via Trouwkaarten.Weddingdeco.nl en maak gebruik van deze voordelen:

  • Gratis verzending
  • Proefdruk €1,-
  • 5 papiersoorten
  • Op werkdagen voor 18.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
  • 22 kleuren enveloppen

Save the date kerstkaarten

Geef een reactie