Heb jij voor volgend jaar een trouwdatum gepland staan en moet je dat nog aankondigen? Combineer de Save The Date met een kerstkaart! Jouw gasten ontvangen de beste wensen en weten gelijk welke dag ze moeten vrijhouden! Ons grafische team heeft vol passie gewerkt aan de feestelijke designs uit de nieuwe collectie!

Leuk en handig

Als jullie een trouwdatum bepaald hebben, willen jullie er natuurlijk zeker van zijn dat alle dierbare deze dag vrijhouden. Verstuur daarom ruim op tijd, zo’n 6 tot 12 maanden van te voren, een Save The Date met jullie datum erop.  Weten jullie al wat jullie datum wordt en moet je het nog op een leuke manier aankondigen? Waarom niet met Kerst?

Ons grafische team heeft speciaal voor Kerst een feestelijke collectie met Save The Date kaarten ontworpen. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je gaat alle familieleden langs met een leuk kaartje, waar sowieso iedereen wel van houdt tijdens de feestdagen, maar dit keer is het extra feest want de trouwdatum is bekend!

Stuur dit jaar Kerst Save The Date kaarten, weddingdeco.nl

Zoveel designs: voor ieder wat wils

De kerstcollectie is erg sfeervol, maar elke kaart is wel heel anders en uniek. Ga jij voor kleine sterretjes of voor groene takjes? Wil jij liever een donkere sterrenhemel of een bergen landschap? Rustig of druk? Met je geliefde op de foto of toch maar geen foto? Er is zoveel leuks om uit te kiezen! Zelfs de kleur van de enveloppen bepaal jij! Maak de enveloppen helemaal af met een bijpassende sluitzegel.

Stuur dit jaar Kerst Save The Date kaarten, weddingdeco.nl

Zelf ontwerpen

De kerstkaarten zijn tof hé? Maar het wordt nog leuker: de standaard ontwerpen zijn qua tekst en kleur aan te passen. Wil je iets nét even anders? Dan is dat gewoon mogelijk! Ben je zelf creatief in het maken van ontwerpen? Begin dan met een blanco kaart en maak deze 100% naar eigen smaak. Voeg persoonlijke tekst toe, upload je eigen foto of afbeelding, bestel een proefdruk of bestel het aantal kaarten naar wens.

Good to know

Uiteraard zijn er een paar dingetjes waar je op moet letten bij jouw eigen ontwerp, want je wilt natuurlijk niets belangrijks vergeten. Vermeld, naast de trouwdatum en dag van de bruiloft, jullie namen, achternamen en adres. Vermeld de trouwlocatie nog niet. Deze volgt nog in de officiële uitnodiging, net zoals het programma. Een Save The Date kaart stuur je eigenlijk niet naar de receptiegasten, tenzij je een aparte Save The Date kaart maakt waarin duidelijk vermeld is dat het om de receptie gaat. Zo voorkom je verwarring en teleurstelling.

Bestel nu jouw Kerst Save The Dates via Trouwkaarten.Weddingdeco.nl en maak gebruik van deze voordelen:

  1. Gratis verzending vanaf €25,-
  2. Proefdruk €2,50
  3. 7 papiersoorten
  4. Op werkdagen voor 18.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
  5. 29 kleuren enveloppen