Zijn jullie echte wereldreizigers en hebben jullie een voorkeur voor de moderne stijl? Laat je dan inspireren door deze unieke styled shoot in Marokko met als thema Modern Cotton. Als je op zoek bent naar een moderne bruiloft met een prachtlocatie, is dit het kijken waard!

Moroccan Dreams

Herkenbaar aan deze styled shoot is vooral de combinatie van natuurlijke tinten en texturen. Zo is er gebruik gemaakt van neutrale kleuren zoals beige en grijs en de texturen van onder andere katoen en hout. Door deze kleuren en texturen met elkaar te combineren krijgt je bruiloft een chique en moderne uitstraling. Wil je toch nog iets extra’s toevoegen wat betreft de decoratie? Houd het dan neutraal en kies bijvoorbeeld voor eucalyptus takken of vetplantjes.

Ondanks dat de shoot bijna een 'less is more-look' creëert, is er wel veel gebruik gemaakt van details. Echt overal is over nagedacht! Zo komen onder andere de verschillende kleuren en bloemen van het bruidsboeket mooi terug in de tafeldecoratie.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken als je in Marokko bent, is een kameelrit. Waan je een weg door het prachtige landschap van Marokko. Ontdek al het moois wat Marokko te bieden heeft, denk hierbij aan de bijzondere kleuren van de omgeving en de unieke markten waar je uiteraard een heerlijk verse muntthee kunt drinken.

Deze te gekke shoot is georganiseerd door Portfolio Bootcamp. In 2017 opgericht door de getalenteerde fotograaf Marije van der Leeuw (a.k.a. Madame Poppy) en bekroonde stylist en weddingplanner Nailia Yermakova, eigenaar van BEST DAY EVER Events. Zij hadden het idee om fotografen te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van een meer onderscheidende portefeuille. En met succes!

Geniet van deze prachtige foto’s en get inspired!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Wanderlust waar we veel voor je hebben verzameld.

Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko Inspiratie: Moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko

Aan deze waanzinnige styled shoot hebben meegewerkt:

Organisatie: Portfolio bootcamp Workshop by: Madame Poppy & BEST DAY EVER Events
Styling: BEST DAY EVER Events in samenwerking met By Maay
Fotografie: Madame Poppy  & Anouk Fotografeert
Jumpsuit: LaDonna
Herenpak: Rietbergh
Bloemen: BEST DAY EVER Events
Bloemenstyling: Edenique Floral Design
Visagie / Hair: Bruid&beauty Nederland 
Cake: Sugarlipscakes
Taartdecoratie: We are golden
Decoratie: Weddingdeco.nl
Stationery: Studio Lona
Sieraden: Minouche en Rune
Locatie: Kasbah bab ourika
Modellen: Tess Mirani & Laszlonando Romaro

Gepubliceerd op:

Wedding Chicks logo