Fotocredit: Elsa Schaddelee
Alles draait om jou en jouw aanstaande op jullie bruiloft! Het is daarom van belang dat jij er tiptop uitziet. Dit geldt ook voor jouw kapsel, als je haar maar goed zit toch?! Met de volgende tien accessoires voor een bruidskapsel zal jij zeker de show stelen.
Bekijk al onze haarsieraden in de webshop.

1. Sluier

Met een sluier kan je jouw jurk helemaal af maken, mits hij bij je jurk past. Er zijn heel veel verschillende soorten sluiers, zo heb je lange, korte, kanten, tulen sluiers en nog veeeel meer. Een sluier is mooi voor een traditionele ceremonie of voor een ceremonie in de kerk.

2. Haarkam

Schuif een mooie haarkam in jouw bruidskapsel voor een wow-effect. Hiermee creëer je in een handomdraai een prachtig kapsel. Inspiratie: romantische bruiloft aan Comomeer in Italië - 10x mooie accessoires voor een bruidskapsel
Fotocredit: Anneke Veronica Photography

3. Haarsierraad

Een beetje bling toevoegen in jouw bruidskapsel? Met onze haarsieraden voeg jij dit met gemak toe. Als jouw bruidskapsel bestaat uit een half-up-half-downdo of een updo dan kan je met gemak het haarsieraad in het haar bevestigingen.

4. Tiara

Ga jij voor de royal Meghan Markle look? Dan is een tiara echt wat voor jou. Met een tiara geef jij jouw bruidskapsel een koninklijke look. Super classy dus!

5. Diadeem

Ga jij voor je haar los, maar wil je toch een mooi sieraad in jouw haar verwerken? Maak dan gebruik van een prachtige diadeem met mooie elementen.

6. Haarband

Great Gatsby, bohemian of een informele bruiloft? Dan is een haarband echt wat voor jou. Je hebt heel veel verschillende haarbanden, namelijk met kant, parels, glitters en nog veel meer! Inspiratie: spring pastel bruiloft - 10x mooie accessoires voor een bruidskapsel
Fotocredit: Sanne Poppijus

7. Bloemen

Liever iets minder traditioneel naar het altaar lopen? Ga dan voor fleurige bloemen in je haar. Ze zijn super leuk voor een lente of zomer wedding, plus je kan de stijl van je boeket doorvoeren in je haar.

8. Strik

Super classy ben je met een prachtige strik in jouw bruidskapsel. Het is simpel maar toch super chic.

9. Veren

Geef een luchtige draai aan je bruiloft met prachtige veren in je bruidskapsel. Deze veren staan super mooi in combinatie met de bling van een haarsieraad.

10. Gaasje

Vind je een sluier prachtig? Maar is die voor jou net iets te aanwezig en te lang? Ga dan voor een gaasje! Een gaasje is een perfecte accessoire voor een retro of vintage wedding.
Bekijk al onze haarsieraden in de webshop.
Nog meer inspiratie opdoen voor accessoires voor een bruidskapsel kan op onze Pinterest.  Laat ons in de comments weten welk van deze haaraccessoires jouw favoriet is! Inspiratie: Indian Summer bruiloft in Marokko - 10x mooie accessoires voor een bruidskapsel
Fotocredit: Madame Poppy voor Portfolio Bootcamp