We waren al fan van de vorige collectie maar de nieuwe producten van Ginger Ray onder de collectie A Touch of Pampas vinden wij misschien stiekem toch net iets leuker. De trend rondom pampas begon in 2020 en het lijkt erop dat deze trend nog wel een poosje blijft hangen, wij snappen wel waarom! Lees meer over de gloednieuwe items in deze blog.

Welkomstbord

Met een gepersonaliseerd welkomstbord maak je de entree van jullie bruiloft extra persoonlijk. Dit unieke welkomstbord van krijtbord geeft een klassieke en speelse look aan jullie bruiloft. Deze is speciaal voor de creatieve bruid, je kunt namelijk zelf met krijt de tekst op het bord schrijven.

Tafelloper macramé

Wie houdt er nou niet van een mooi gedekte tafel tijdens het trouwdiner? Een tafelloper is een echte musthave voor een mooie eettafel. Met deze tafelloper geef je een warme bohemian look aan de tafel die je vervolgens nog meer aan kunt kleden met kaarsjes, mooie borden en vaasjes. En voilà, jullie eettafel is klaar voor de grote dag.

Slinger MR & MRS acryl

Slingers kunnen natuurlijk niet missen op een feestje. Hang deze MR & MRS slingers op om met trots te laten zien wie het nieuwe bruidspaar is! Niet alleen leuk als decoratie maar ook om ermee op de foto te gaan.

Tafelnummerbord acryl

Hebben jullie een bruiloft met veel gasten? Dan hebben zij misschien wat hulp nodig met het zoeken van hun plaats tijdens de bruiloft of het diner, dit dromerige tafelnummerbord helpt jullie daarbij. De doorzichtige achtergrond van het bord zorgt voor een rustige en overzichtelijke uitstraling zodat de gasten snel hun kaartje kunnen vinden. Heel handig!

Backdrop

Een leuke achtergrond voor een foto momentje of gewoon een mooie aankleding van de trouwsetting, een backdrop is een echte musthave voor je bruiloft! Deze romantische backdrop gevuld met witte rozen is 60 cm lang en 40 cm breed.

Fotoframe Happily ever

Jullie bruiloft is er natuurlijk een om voor altijd te herinneren en hoe doe je dat beter met het maken van foto's? Zet deze fotoframe op een mooi plekje neer en maak samen met je partner en de gasten van jullie bruiloft mooie aandenkens aan de beste dag van jullie leven.

Taarttopper

Het aansnijden van de taart is altijd een mooi moment van de bruiloft. Het is daarom belangrijk dat de taart er helemaal naar jullie smaak uitziet. Met deze taarttopper van acryl maak je de look van jullie bruidstaart helemaal af!

De collectie A Touch of Pampas speelt in op de bruiloft trend van dit jaar. Heb jij al mooie decoratie uitgekozen voor jullie bruiloft? Neem een kijkje om onze webshop om de verschillende thema's te bekijken.