Wij proberen altijd weer unieke, trendy items te ontwikkelen voor jullie. En we hebben er weer een aantal aan onze webshop toegevoegd! Allemaal musthaves die je niet mag missen. Ontdek ze in deze blog.

Bedankdoosje met zaadbommen

Laat de liefde bloeien! Deze functionele bedankdoosjes met zaadbommen zijn naast dat ze heel schattig zijn ook nog eens duurzaam. Een zaadbom is een bol met bloemzaadjes, beschermd door klei en compost. Doe de bol in de aarde en groeit er een prachtige mix van wilde bloemen als symbool voor jullie bruiloft. Erg milieuvriendelijk en uniek! Je kan het bedankje nog unieker maken door zelf de sticker te ontwerpen en te kiezen in wat voor doosje de bollen zitten.

Bedankdoosje met zaadbommen, weddingdeco.nl
Bedankdoosje met zaadbommen, weddingdeco.nl
Bedankdoosje met zaadbommen, weddingdeco.nl

Glazen buisje met groeipapier

Ook lekker duurzaam zijn deze glazen buisjes met groeipapier. Vergelijkbaar met de zaadbom zijn er in het groeipapier bloemzaadjes verwerkt. Wanneer je het in de aarde, tuin of in een pot stopt groeien er bloemetjes uit. Het glazenbuisje is recyclebaar, maar kan ook heel leuk als decoratie gebruikt worden in huis, bijvoorbeeld met een droogbloemetje.

Glazen buisje met groeipapier, weddingdeco.nl
Glazen buisje met groeipapier, weddingdeco.nl

Spaarpotjes

Je trouwdag is een hele speciale dag. Een dag die je groots wil vieren. Meestal zijn hier ook grote kosten aan verbonden. Maak het sparen leuk met een gepersonaliseerd spaarpotje! Dit spaarpotje maakt het sparen makkelijker en leuker. Door jullie namen, datum en quote worden jullie elke dag herinnerd aan die speciale dag die gaat komen. Ook leuk  om cadeau te doen aan het bruidspaar!

Spaarpotjes, weddingdeco.nl
Spaarpotjes, weddingdeco.nl

Ketchup potje

Let’s ketch-up! Bedank jullie gasten voor het lachen en de gezelligheid met een schattig ketchuppotje. Met dit potje heb je weer een leuke gelegenheid voor een catch-up! Zo kan je na de honeymoon snel weer lachen en het gezellig hebben met elkaar.

Ketchup potje, weddingdeco.nl
Ketchup potje, weddingdeco.nl

Clipboards

We hebben allemaal wel die ene foto waar we zo gek op zijn. Die foto die zo mooi, uniek of dierbaar is. Die foto hoort op één van onze clipboards. Onze clipboards zijn unieke, gepersonaliseerde plankjes waar je foto’s op kan hangen met de clip die al aan het board vastzit. Zo kan je het gemakkelijk vastmaken en ook nog eens gemakkelijk verwisselen. Want ja, eigenlijk is elke foto van jouw bruiloft bijzonder.

Clipboards, weddingdeco.nl
Clipboards, weddingdeco.nl

Ring security koffers

Met een ring security koffer kan jullie ringdrager de ringen gemakkelijk en stijlvol bewaren. Het houten koffertje is gepersonaliseerd met onder andere jullie trouwdatum en daardoor helemaal uniek! Ook leuk als aandenken aan jullie bruiloft. Vul het koffertje met een mooi ringkussen en dan is die helemaal compleet.

Ring security koffers, weddingdeco.nl
Ring security koffers, weddingdeco.nl

Memoryboxen

Bewaar jullie herinneringen aan jullie mooiste dag in een mooie gepersonaliseerde bewaarkist. Vul de kist met bijvoorbeeld foto's, jullie bruidstaarttopper, de kousenband, manchetknopen en/of een corsage. Alle teksten op de memorybox zijn aan te passen, dus de box kan ook heel leuk cadeau gegeven worden aan bijvoorbeeld jullie getuigen of ceremoniemeesters.

Memoryboxen, weddingdeco.nl

Zeep bedankjes

In deze tijd kunnen we allemaal wat extra zeep gebruiken. We wassen nu eenmaal vaak onze handen. Het is alleen jammer dat is goeds zoals vaak je handen wassen nu gekoppeld is aan iets slechts. Laten we dit omdraaien en het koppelen aan de leukste de dag ooit, namelijk jullie bruiloft! Wanneer je een zeep bedankje geeft aan je gasten zullen ze elke keer terug denken aan die dag wanneer ze het gebruiken en dat is een veel leukere gedachten!

Zeep bedankjes, weddingdeco.nl
Zeep bedankjes, weddingdeco.nl

Shotglaasjes

Proost! Maak je bruiloft compleet met deze gepersonaliseerde shotglaasjes. Graveer ze met jullie namen zo kan je ze ook aan je gasten geven als bedankje voor de onvergetelijke avond. Je moet er alleen wel voor zorgen dat iedereen genoeg taart op heeft, want zonder een goede bodem zijn de gasten de volgende misschien toch wel een paar dingetjes vergeten.

Shotglaasjes, weddingdeco.nl
Shotglaasjes, weddingdeco.nl