Fotocredit: Madame Poppy voor Portfolio Bootcamp

De dag van de liefde, chocolade, verassingen en natuurlijk romantische dates: Valentijnsdag. Dit jaar valt deze dag op een donderdag, wat betekent dat jij en je partner waarschijnlijk van werk thuis komen en geen hele dag kunnen daten. Daarom hebben wij dit jaar toffe dates bedacht die wel in jullie schema passen!

Relaxed en rustig

Na een hele dag werken is manlief zeker kapot, waarom dan niet je lief op deze dag helemaal in de watten leggen? Zorg ervoor dat je iets eerder thuis bent, genoeg tijd om de slaapkamer om te toveren in een romantische thuis date. Strooi lekker ouderwets rozenblaadjes op de vloer van de voordeur naar de slaapkamer. Als hij het pad volgt en de deur opent, lig jij klaar tussen de blaadjes en kaarsjes met heerlijke zelf gebakken cupcakes of suikerdonuts met love en sweet prikkers die je serveert op die oh zo leuke lippenbordjes. Dan hoort hij op de achtergrond opeens de intro van zijn favoriete film spelen en schenk jij in jullie gepersonaliseerde wijnglazen zijn lievelingsdrankje. Hoe relaxed en fijn is zo een Valentijn?

Inspiratie: the morning after your wedding day

Fotocredit: Wianda Bongen Photography

First date

Stel je voor, je vertelt je partner niets over wat jullie gaan doen. Je haalt hem of haar op van werk en rijd terug naar de plaats van jullie eerste date, gaan daar heerlijk eten (of wat jullie date inhield). Daarna plan je het zo in dat jullie op de precieze plek staan van jullie eerste zoen en geef je je partner die look; “weet je nog”. Zodra hij/zij het herkent geef je een romantische zoen. Hand in hand lopen jullie door, naar de eerste plek waar jullie “ik hou van je” tegen elkaar hebben gezegd en door naar allemaal plaatsen die jullie samen belangrijk vinden; favoriete boekenwinkel, cupcakes of film.

Zonsondergang

Zoals je wel is opgevallen gaat de zon best snel onder tijdens de winterperiode, maar dat betekent dus ook op Valentijnsdag! beeld je eens in hoe romantisch het wel niet is om samen naar een romantische open plek te gaan en samen de zonsondergang te zien. Het mooie is dat de zonsondergang een hele andere gloed krijgt in de winter dan in de zomer. Vertel je lief dat je rond 17:30 wilt meeten op de bestemming zonder te zeggen wat jullie van plan zijn. Vertel ze dat ze zich warm moeten kleden. Jouw partner komt aan op locatie en ziet jou klaarstaan met hartballonnen en een heerlijke fles bubbels. Rond 17:50 uur zal de zon ondergaan en zitten jullie klaar op de uitklapstoeltjes die jij hebt meegenomen.

P.s. let wel op de weersomstandigheden! Als het gaat regenen zal je beter een van de andere dates kunnen volgen.

couple zonsondergang romantisch

Fotocredit: Madame Poppy voor Portfolio Bootcamp

Netflix and Valentines

Tóch echt liever zin om samen thuis te relaxen en een ware binge-watch avond te houden? How I Met Your Mother? Friends? Of toch een spannende actie-serie? Hoe leuk is dat als Valentijnsdate? Maak een echte popcorn stand klaar met verse overheerlijke popcorn. Vul romantische rode hart ballonnen en de love folieballon met helium en strooi leuke confetti op de vloer voor een feestelijk gevoel.

Valentijnsdag cadeau ideeën

Uiteraard hoort een lief gebaar ook bij deze speciale dag. Geef je Valentijn dan ook een lief cadeau. Houdt hij van een drankje? Dan is een persoonlijke wijnglas of whiskyglas wel heel tof om te geven. Of wat dacht je van een sieradendoos of toilettas met initiaal voor haar? Ben je liever creatief bezig en stop je graag wat tijd in een cadeau dan kun je een mooi fotoboek vullen met de leukste fotos van jullie of een houten love box vol met jullie favoriete items; een ouderwetse mix-tape, leuke foto’s, jullie favoriete chocolade en tickets naar jullie favoriete film maybe?

Bekijk onze Valentijnsdecoratie hier!

wijn champagne glazen