Deze zomer is de bohemian bruiloft een echte trend! Een ontspannen sfeer, verse snijbloemen in vrolijke kleuren, een flowy vintage dress, bretels en een veldboeket. Gooi er als bruid een aantal stoere laarzen onder en jouw bruidslook is af. Verschillende leveranciers in de trouwbranche hebben de handen in een geslagen en samen gewerkt aan een prachtige styled wedding met als thema 'bohemian wedding'. Met als resultaat onderstaande - prachtige! -  foto's & weddingclip. Een selectie van de foto's is zelfs gepubliceerd in WIT Wedding!

Decoratie maakt het verschil op een bohemian bruiloft

De locatie die gekozen is voor de shoot is ontzettend leuk voor in de zomer, in een kas landen de zonnestralen op een prachtige manier op jouw bruiloftstyling. De houten stoelen en tafel creeren een losse sfeer en geven je het idee dat iedereen ten allen tijden kan aanschuiven voor het diner. Ook de juiste decoratie kan de sfeer nog eens extra versterken. Denk aan slingers van jute of kraftpapier en een luxe kanten parasol tegen de felle zon (ook prachtig voor de fotoshoot!). Met lint in jullie kleur(en) kun je snel een leuke draai geven aan jullie trouwlocatie.

Daarnaast mogen bloemen zeker niet ontbreken op een bohobruiloft! Verwerk wilde bloemen in het bruideboeket of maak een gave backdrop voor de ceremonie. Met de juiste bloemen kun je snel het gewenste effect krijgen. Klinkt het goed? Vertel jouw bloemist dan dat je verse snijbloemen wilt ter decoratie en een vrolijk veldboeketje. Dit is lekker rommelig en speels!

Kijk snel verder en doe inspiratie op voor jullie eigen bohemian bruiloft!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Bohemian Flower waar we alles voor je hebben verzameld.

Aan deze prachtige bohemian styled wedding hebben meegewerkt:

Fotografie: Youri Claessens
Bloemen & styling: Cobi Houtappels
Decoraties: Weddingdeco.nl
Visagie & Hair: Saray Verlinden
Locatie & Taarten: Kasteel Baexem
Kleding Bruidegom: the Orange
Kleding Bruid: Désirée Bruidsmode
Servies & Bestek: Pasch
Videoteam: Studio WitZwart
Modellen: Gésanne Jongman, Chief Benard