Spreekt de bohemian wedding je aan, maar houd je ook van wat klassieks? Combineer de twee stijlen dan! Neem als locatie een prachtig kasteel en kleed dit aan met te gekke bohemian elementen. Voeg vervolgens flink wat kleur toe en je hebt deze luxe bohemian styled wedding! Kijk snel verder naar de foto's van deze styled shoot en get inspired!

Luxe bohemian bruiloft op een kasteel

Verschillende leveranciers in de trouwbranche hebben de handen in een geslagen en samen gewerkt aan een prachtige styled wedding met als thema 'luxe bohemian wedding'. Met als resultaat onderstaande - prachtige! -  foto's & weddingclip.

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie waar alles kan plaatsvinden? Kasteel Baexem is zo veelzijdig en echt een unieke locatie, gelegen in Baexem - tussen Weert en Roermond. Ook voor de Vlaamse klanten een idee, want Kasteel Baexem ligt namelijk vlak over de Nederlandse grens! De locatie was de inspiratie voor de klassieke en charmante bruiloft.

De prachtige pastelkleuren die zijn gebruikt voor de styling en de luxe inrichting van het kasteel gaan mooi samen met de fantastische bloemstukken van Cobi Natuurlijk Bijzonder. Ook het klassieke en stijlvolle bruidspaar sluit goed aan bij de uitstraling van dit kasteel. De ceremonie krijgt een chique charme door de prachtige kamer en door de tafelstyling naar buiten te plaatsen ontstaat er een relaxte sfeer waar de bohobruiloft om bekend staat. En natuurlijk de kleurrijke decoratie van Weddingdeco.nl niet vergeten en deze Luxe Bohemian styled wedding wordt een compleet plaatje!

Geniet mee van de prachtige foto's die Youri Claessens maakte! En laat je ons weten of je deze inspiratie ook gaat toepassen op jouw bruiloft?

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Bohemian Luxe waar we alles voor je hebben verzameld.

Aan deze prachtige luxe bohemian styled wedding hebben meegewerkt:

Fotografie: Youri Claessens
Bloemen & styling: Cobi Houtappels
Decoraties: Weddingdeco.nl
Visagie & Hair: Saray Verlinden
Locatie & Taarten: Kasteel Baexem
Kleding Bruidegom: the Orange
Kleding Bruid: Désirée Bruidsmode
Servies & Bestek: Pasch
Videograaf: Mooiste Film
Modellen: Anikka Schippers en Harold Duckers

Gepubliceerd op:

Hochzeitswahn logo