Heb je een trouwjurk in een mooie vintage stijl? Laat je decoratie dan ook de sfeer van toen uitstralen. De Vintage Affair collectie met jute items geeft een hippe uitstraling aan jouw bruiloft. De laatste trends uit Amerika voor een vintage bruiloft met jute vind je terug in deze nieuwste aanwinsten!

A vintage affair

Wat dacht je van deze schattige wedding wands? Een alternatief op het traditionele confetti gooien, maar dan zonder de rotzooi! Deze wedding wands zijn stokjes met daaraan stroken kant en twee soorten lint, een belletje en een kaartje met 'Hooray'. Wedding wands zijn ideaal om het gelukkige paar toe te juichen na de ceremonie. Very vintage! Plaats de wedding wands in een glazen pot, zodat iedere gast er een kan pakken. Ziet er hartstikke gezellig uit! Label de glazen pot met een krijtbord etiket.

Thema: vintage bruiloft met jute

Overal jute

Verder wordt het jute doorgetrokken in veel van de items. Zo mag een jute ringkussen niet ontbreken en ook het gastenboek is helemaal in stijl. De Mr & Mrs banners zijn super leuk om aan de stoelen van 'the happy couple' te hangen. Aan de bordjes zit een touwtje om ze makkelijk op te kunnen hangen.

Thema: vintage bruiloft met jute

Vintage on top

Geef je cupcakes een mooie vintage look met deze leuke cupcake toppers. Elke prikker heeft een lief strikje. Met teksten 'pick me', 'yum' en 'delish'. De romantische, hartvormige vintage confetti is aan beide zijdes bedrukt met een Engels liefdesgedicht. Strooi ze op tafel uit, doe ze bij je uitnoding of laat ze strooien na jullie ceremonie.

Meteen inspiratie opdoen voor vintage wedding musthaves? Bekijk dan zeker eens ons thema Vintage waar we alles voor je hebben verzameld.

Thema: vintage bruiloft met jute