Fotocredit: Ricon Fotografie

De trendkleur op dit moment is Marsala. Misschien heb je die dieprode kleur al gezien, die prachtig combineert met glitterend goud of aubergine tinten. Maar wie heeft besloten dat we marsala op de bruiloft gaan verwerken in ons thema? Maak kennis met Pantone. Dit bedrijf zit in de kleurenindustrie (ja, dat is een ding). Weer wat geleerd, toch?

Terug naar Marsala. Bij Weddingdeco.nl vinden wij dat deze kleur echt perfect bij de herfst past. Het is echt een statement-kleur, die je door de combinatie met andere kleuren echt helemaal naar jouw voorkeur kunt aanpassen.

Combineer met glittergoud en champagne voor een weelderige, luxe stijl. Houd je meer van natuurlijke kleuren, combineer Marsala dan met oud-roze, donkergroen en zelfs aubergine paars.

Prachtig voor een herfstbruiloft waar je het ‘outdoorgevoel’ naar binnen wilt halen. Ben je helemaal weg van deze nieuwe trendkleur, maar ga je pas in het voorjaar (of zelfs de zomer) trouwen? Combineer Marsala dan met andere warme, zonnige kleuren zoals geel (zacht tot diep in kleur), of oranje.

Marsala is perfect voor details zoals je schoenen, manicure, lippen en je boeket. Mooie versiering zoals pompons en lampionnen in de kleur marsala maken je bruiloft helemaal af. Go for it!

Kijk voor meer inspiratie op ons Pinterest bord Marsala Wedding!

En, ga jij voor de kleur Marsala op jullie bruiloft? Laat het ons weten in een reactie onder deze blog!

Speech - Trendkleur marsala op de bruiloft

Fotocredit: Lott's Photography