Ontdek één van onze favoriete collecties: Pastel Perfection! Deze collectie combineert de trendkleuren roze en goud op de bruiloft; super hip en vooral ook heel stijlvol. Deze kleuren matchen waanzinnig mooi en kun je doorvoeren in jullie hele bruiloft. Laat je inspireren in deze blog!

It's pastel perfection!

De kleuren roze en goud passen perfect bij elkaar. Het heeft een zachte, lieve uitstraling en geeft jullie dag een chic randje. Deze themakleuren kun je subtiel laten terugkomen tijdens de bruiloft, maar je kunt er ook voor kiezen om het roze en goud de gehele dag aanwezig te laten zijn. We love it!

De Pastel Perfection collectie is heel volledig. Aan elk detail is gedacht. Zelfs in de voorbereidingen kunnen jullie de themakleuren al aan jullie gasten laten zien, door het sturen van deze elegante roze met gouden Save The Date-kaarten.

Om de gasten voor de bruiloft zelf uit te nodigen,  ga je natuurlijk voor de Pastel Perfection trouwkaarten met bijbehorende RSVP kaarten. Stuur de RSVP kaarten mee met je uitnodiging en je weet zeker wie er allemaal komt. Ook leuk; op de RSVP kaart geven je gasten alvast aan op welk nummer ze zeker zullen gaan dansen!

Themakleur pastel roze en goud op de bruiloft

Op de dag zelf is er volop gelegenheid om jullie themakleuren te showen aan de gasten. Versier de feestlocatie met de lichtroze en gouden slingers, tasselslingers, pompons en paper fans.

Na de ceremonie is alle spanning eraf en is het tijd voor de gasten om het bruidspaar toe te juichen! Dit kan met confetti, maar dat is niet overal toegestaan. Geen probleem! Laat de ceremoniemeester deze vrolijke Hooray vlaggen uitdelen, zodat iedereen kan zwaaien naar de newlyweds.

Natuurlijk mag de bruidstaart een echte eyecatcher worden! Dat gaat wel lukken met één van de super mooie cake toppers in sparkling goud. Bijvoorbeeld de mooie exemplaren met de tekst 'Love', 'Best Day Ever' of 'Just Married'.

Themakleur pastel roze en goud op de bruiloft

Gaan jullie voor een candytable op jullie bruiloft? Ook daar is aan gedacht. Met de Candy Bar Slinger geef je op spectaculaire wijze aan waar je gasten terecht kunnen voor heerlijk zoete verleidingen op je bruiloft. Kleed de tafel mooi aan met een vintage houten Mr & Mrs tekstbord, luxe gouden of roze met gouden tafelconfetti en feestelijke bordjes en servetten.

Dan is het tijd voor het diner met jullie daggasten. Laat je gasten hun tafel vinden met deze stijlvolle gouden tafelnummers. De tafel kun je verder mooi decoreren met bijpassende plaatskaartjes, opvallende gouden glitter confetti en zelfs veertjes gedipt in glitter. Het gouden paillettenlint is perfect om je bruiloft nóg mooier te maken. Met het lint breng je een finishing touch aan op tafel, bijvoorbeeld door een servet met paillettenlint te omwikkelen.

Themakleur pastel roze en goud op de bruiloft

De gasten zullen ongetwijfeld een lieve boodschap voor jullie als kersvers bruidspaar achter willen laten. Dat kan in het mooie lichtroze gastenboek. Wil je liever iets anders dan een 'gewoon' gastenboek? Dan is de hartjes poster iets voor jullie! Op de poster zijn 70 witte hartjes afgedrukt waarop gasten een persoonlijke boodschap aan het bruidspaar kunnen schrijven. Een fantastische manier om herinneringen aan de grote dag te creëren!

's Avonds mag er natuurlijk flink gedanst worden! Een grote ruimte leent zich heel goed voor een mooie decoratie met lampionnen, pompons of honeycombs.

Themakleur pastel roze en goud op de bruiloft

Een echte sfeermaker is de Fotokist. Laat jullie gasten de mooiste en leukste foto's maken! De foto's worden direct afgedrukt en kunnen dus mee naar huis of gebruikt worden voor het gastenboek. De bijbehorende Pastel Perfection Party Props zorgen gegarandeerd voor nóg meer lol. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om wegwerpcamera's neer te leggen en iedereen zelf de leukste foto's te laten schieten.

En, hebben we je voldoende inspiratie gegeven voor roze en goud op de bruiloft? Als deze stijl je aanspreekt, raden we je aan zeker een kijkje te nemen bij onze complete Pastel Perfection collectie.

Themakleur pastel roze en goud op de bruiloft